På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Sony Bravia KD-49X8305C køb.

Sony Bravia KD-49X8305C

Velfungerende kvalitets Android TV m. stærk X1 4K-processor.

Med et spændende Sony Bravia KD-49X8305C-TV er du sikker på at få fantastiske tv-stunder med superskarpe oplevelser og adgang til masser af spændende apps.

Er du også en af de mange danskere, der længe har savnet adgang til de apps, som du har på din tablet eller telefon, vel at mærke på din tv-skærm? Så kan du nu endelig ånde lettet op, for nu er ventetiden forbi.

Her får du et 4K Ultra HD-TV med en skærmstørrelse på 49”. Betegnelsen 4K, Ultra High Definition er synonymt med en 3840 x 2160 pixels opløsning, og det betyder i praksis, at du får en skærmopløsning, der er 4 gange højere end på et almindeligt HD-TV. Så du kan godt glæde dig til en formidabel skærmoplevelse, der gør det meget sjovere at se tv. Her er der tale om ren fremtidssikring.

Processoren i tv’et er intet mindre end et rent powerhouse. Her har man valgt den bomstærke 4K Processor X1, og du får hermed en fantastisk opløsning, der garanterer dig en billedkvalitet i særklasse, uanset hvad du vælger at se på dit tv. Resultatet er et knivskarpt billede, hvor kontrast og detaljer er ikke mindre end enestående. Med dette apparat får du så mange programmer til billedbehandling og -optimering, at det kan være svært at følge med. Det behøver du heldigvis heller ikke, for det sker helt automatisk. Det skal dog nævnes, at Sony har haft fokus på at anvende den mest innovative teknologi, der sikrer optimal billedbehandling, optimerer detaljerne (Noise Crusher), forbedrer farverne (Precision Color Mapping) og meget andet.

Det er dog ikke kun billedsiden, der er blevet lagt vægt på. ClearAudio+ justerer lyden, så du får en fyldig og rummelig lyd, der omslutter dig og derved giver en helt utrolig lydoplevelse.

Takket være Android TV har du et Smart-tv, der er utroligt versatilt, og hvor du har de samme muligheder som på din mobil. Så velkommen til en verden af billeder, film, musik, spil og meget andet spændende. Men det er ikke alt, der gør det til et absolut interessant, fremtidssikret tv. Ved hjælp af den smarte Voice Control kan du styre tv’et med din stemme, og det foregår med den integrerede mikrofon, som er placeret på touch-pad-fjernbetjeningen.

Som du ser af ovenstående, går udviklingen på området utroligt hurtig, men hvorfor ikke nyde de mange enestående funktioner og features, som findes allerede nu?