Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Samsungs 40” Flat Smart TV med Colour Brilliance og Ultra HD giver dig de mest livagtige TV-oplevelser.

Med denne 40” fladskærm har Samsung produceret et tv, som indeholder alle de nyeste teknologier inden for billed- og farvefremtoning. Funktionen Colour Brilliance gør, at tv’et viser billederne med en utrolig mængde farver. Så kan du eksempelvis se forskel på de forskellige nuancer af sort, hvilket giver et ekstra realistisk billede. Derudover har Samsung UE40JU6075 indbygget UHD-opskalering, hvilket betyder, at kan se film og serier, som bliver sendt i Ultra HD. Du får også en bedre billedoplevelse på programmer, som ikke bliver sendt i UHD (4K).

Generelt er Samsung UE40JU6075 et tv, som er helt klar til fremtiden. Flere og flere film og serier bliver produceret i Ultra HD, som tv’et kan modtage. For at få den fulde effekt af Ultra HD kræver det en rig farvepalette, som dette tv har. Også på tv’et hastigheds vil du kunne mærke, at de nyeste teknologier er anvendt. Samsungs Smart TV starter på under 2 sekunder, når du trykker på on-knappen på fjernbetjeningen. Betydeligt hurtigere end de ældre modeller fra Samsung. Så slipper du for at skulle vente på underholdningen eller misse det vigtige mål i fodboldkampen.

Samsung UE40JU6075 kan styres på mange forskellige måder. Eksempelvis med stemmestyring eller med knapperne på den lille elegante fjernbetjening. Men den nemmeste måde at styre tv’et på er formentlig med Samsungs Motion Control. Fjernbetjeningen bliver en trådløs pegepind, så du med dine bevægelser med håndledet nemt kan klikke ind på forskellige apps og menuer. Motion Control lader dig både bevæge en markør rundt på skærmen og skrive skrift med fjernbetjeningen.

Med Samsungs nye Smart View 2.0-app kan du nemt tilslutte din smartphone, tablet eller computer til tv’et. På den måde kan du nemt få dine billeder og videoer op på skærmen i storslået kvalitet. Men det virker også den anden vej. Du kan streame live-tv fra tv’et til din telefon eller tablet, som du kan tage med dig overalt rundt i huset.

En sidste ting, der er værd at nævne ved Samsungs 40” UE40JU6075-model, er den såkaldte Football Mode. Tv’ets billed- og lydindstillinger optimeres, så det nærmest føles som om, man selv befinder sig på stadion. Græsset bliver grønne, boldens hurtige bevægelser står knivskarpt, og du vil mærke brøllet fra publikum, når dit favorithold bringer sig foran.

Produkt

Produktnavn
UE40JU6075

Billed

Skærmstørrelse
40 "
Type
LED
Opløsning
3840x2160 (4K Ultra HD)
HD/SD format
2160p (4K Ultra HD)
Local Dimming
Ja
Opdateringsfrekvens
Samsung Picture Quality Index 800

Funktioner

Egenskaber
Optagelse via USB (PVR)
Smart TV
Ja

Trådløst

Trådløs teknologi
Wi-Fi, DLNA, Miracast, Wi-Fi Direct
Wi-Fi enhed
Indbygget Wi-FI

Tilslutninger

Tilslutningsmulighed
Netværksport (RJ45), Composite Indgang, USB, HDMI, Komponent Indgang, Digital optisk udgang, Hovedtelefon udgang
HDMI Indgang
3
USB porte
2

Design

Skærmform
Flad

Lyd

Højtaler
20 W

Tuner

DVB
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Forbrug

Energiklasse
A
Strømforbrug (i drift)
64.0 W

Størrelse

Højde uden stand
53.6 cm
Bredde
91.8 cm
Dybde uden stand
6.3 cm
Vægt uden stand
7.8 kg

Relateret

Lanceringsår
2015