NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit LG 55EG910V køb.

LG 55EG910V

Lækker fladt og bøjet 3D TV med fuld HD.

Med det nye LG 3D TV får du et stilrent TV, der hverken går på kompromis med billedkvalitet eller design.

LG har gjort det igen. Deres tidligere 3D modeller har alle været i topkvalitet, både hvad det angår billedkvalitet, lyd og design, men denne gang har de overgået sig selv. Det smukke bøjede 55” 3D TV har en dybde i billedet, der er udover det sædvanlige.

Udover dybden i billedet og de mange lækre detaljer, så er fjernsynets billede selvoplyst, hvilket betyder at der ikke kræves noget baggrundslys. Det er netop det, der gør at fjernsynet kan være i et så tyndt og smukt design. Med denne teknik får du også et utrolig godt mørkebillede, da sort er fuldstændig sort og ikke oplyst sort. Det betyder altså, at du får en dybde og detaljer i billedet under mørke scener, som du aldrig kunne forestille dig før.

I et tyndt design med en flot aluminiumramme og en hvid baggrund, er det ikke blot et godt TV, det er også utrolig stilrent og smart at have stående i hjemmet. Med blot 20 watts højtalere er seerne ikke klar til den fantastiske lydoplevelse, der rammer dem, når de tænder for fjernsynet. Denne nye lydteknologi hedder Ultra Surround og er med til at gøre seer oplevelsen endnu bedre.

Udover alle de normale funktioner et TV har, er LG også kendt for deres prisvindende SmartShare software. Dette er en teknologi, der tillader dig at anvende dit TV som en multiplatform til alt lige fra underholdning, Netflix, shopping på Amazon, videoer fra Youtube og så videre. Desuden har teknologien også mulighed for at tilkoble din telefon og lave deleskærm, så du på dit fjernsyn ser, hvad du laver på telefonen. Der findes også ekstra software som for eksempel billedredigering og internetadgang. Så uanset hvad du skulle have lyst til at anvende dit smukke nye LG TV til, så kan den det. Med hele tre HDMI indgange og tre USB indgange, kan du også tilslutte en masse af dit andet elektroniske tilbehør, og få det op på den store skærm.

Med et lækkert TV som dette, mangler der ikke noget som helst. Udover alt det lækre software, har det også både Bluetooth og Wifi, så du kan tilslutte både det ene og det andet uden nogle kabler. LGs nye TV er lavet efter de bedste standarder og for at give brugeren den ultimative oplevelse, og det er lige præcis det, det formår at gøre.