På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017)

  • Gamingoase

  • LG 55EG910V Curved OLED TV

  • Ukendt

  • Fragt ukendt

    kr 8.178 (€ 1.099) ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit LG 55EG910V køb.

LG 55EG910V

Lækker fladt og bøjet 3D TV med fuld HD.

Med det nye LG 3D TV får du et stilrent TV, der hverken går på kompromis med billedkvalitet eller design.

LG har gjort det igen. Deres tidligere 3D modeller har alle været i topkvalitet, både hvad det angår billedkvalitet, lyd og design, men denne gang har de overgået sig selv. Det smukke bøjede 55” 3D TV har en dybde i billedet, der er udover det sædvanlige.

Udover dybden i billedet og de mange lækre detaljer, så er fjernsynets billede selvoplyst, hvilket betyder at der ikke kræves noget baggrundslys. Det er netop det, der gør at fjernsynet kan være i et så tyndt og smukt design. Med denne teknik får du også et utrolig godt mørkebillede, da sort er fuldstændig sort og ikke oplyst sort. Det betyder altså, at du får en dybde og detaljer i billedet under mørke scener, som du aldrig kunne forestille dig før.

I et tyndt design med en flot aluminiumramme og en hvid baggrund, er det ikke blot et godt TV, det er også utrolig stilrent og smart at have stående i hjemmet. Med blot 20 watts højtalere er seerne ikke klar til den fantastiske lydoplevelse, der rammer dem, når de tænder for fjernsynet. Denne nye lydteknologi hedder Ultra Surround og er med til at gøre seer oplevelsen endnu bedre.

Udover alle de normale funktioner et TV har, er LG også kendt for deres prisvindende SmartShare software. Dette er en teknologi, der tillader dig at anvende dit TV som en multiplatform til alt lige fra underholdning, Netflix, shopping på Amazon, videoer fra Youtube og så videre. Desuden har teknologien også mulighed for at tilkoble din telefon og lave deleskærm, så du på dit fjernsyn ser, hvad du laver på telefonen. Der findes også ekstra software som for eksempel billedredigering og internetadgang. Så uanset hvad du skulle have lyst til at anvende dit smukke nye LG TV til, så kan den det. Med hele tre HDMI indgange og tre USB indgange, kan du også tilslutte en masse af dit andet elektroniske tilbehør, og få det op på den store skærm.

Med et lækkert TV som dette, mangler der ikke noget som helst. Udover alt det lækre software, har det også både Bluetooth og Wifi, så du kan tilslutte både det ene og det andet uden nogle kabler. LGs nye TV er lavet efter de bedste standarder og for at give brugeren den ultimative oplevelse, og det er lige præcis det, det formår at gøre.