På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Samsung UE49KS7005 køb.

Samsung UE49KS7005

Samsung leverer her topkvalitet med HDR, SUHD og UHD Premium.

Med modellen UE49KS7005 tilbyder Samsung et TV af meget høj kvalitet. Især billedkvaliteten er fantastisk og fortjener opmærksomhed.

Samsung leverer en lang række produkter af høj kvalitet, og Tv'et UE49KS7005 er ingen undtagelse. Designet med den flade skærm er klart eksklusivt, og det er et TV, der som stilfuldt møbel fint kan passe ind i de fleste danske stuer. Men det er naturligvis især Tv'ets kvaliteter som tilvejebringer af billeder af meget flot kvalitet, der er i fokus. Og her har Samsung udviklet en hel del teknologi, som gør billedoplevelsen til noget ganske særligt.

På billedsiden er det hele tre særlige teknikker, Samsung har taget i brug. TVet er et såkaldt LED-TV med ultra høj skærmopløsning. Samsung UE49KS7005 kan udsende billeder i 4K-kvalitet, i HDR samt i SUHD. Dette sidste er specifikt for Samsung, der har udviklet denne særlige billedbehandling, og det er utvivlsomt afgørende for det usædvanligt høje niveau af billekvalitet. Hvad angår HDR - High Dynamic Range - er det ikke mindst interessant i forhold til udviklingen og fremtiden generelt inden for TV.

Man kan sige, at Samsung UE49KS7005 er noget af det ypperste på markedet i øjeblikket. Samtidig er det et TV, der er indrettet til fremtidens Tv-udsendelser, hvor det forventes, at der vil ske en fortsat forbedring af standarden for billedkvaliteten. På UE49KS7005 er der en enorm skarphed, utroligt flotte farver, og et imponerende sort-niveau. Tv'et har et meget flot billede, som det er, og det vil kunne tilpasses yderligere muligheder i fremtiden.

Foruden de mange tiltag for at skabe det bedst mulige billede på skærmen har Samsung også arbejdet med at gøre Tv'et brugervenligt og endda på en række måder. Brugerfladen er særdeles nem at gå til, og det er reelt et smart-Tv med mange funktioner, blandt andet mulighed for at tilkoble Tv'et til internettet. Andre udmærkede tiltag i relation til UE49KS7005 er, at Samsung har designet en separat teknikboks kaldet One-Connect. Det er en smart boks, fordi den gør det nemmere at forbinde Tv'et med eksterne enheder, men uden at skulle have bundter af kabler liggende i hjemmet.

et er utvivlsomt et godt køb at erhverve sig et Samsung UE49KS7005, hvis du har planer om at udskifte dit TV til en nyere model. I forhold til prisen får du virkelig meget TV her. På det danske marked er det sandsynligt, at Samsung UE49KS7005 er et af de TV-apparater, hvor du får mest for pengene.