På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Samsung UE65KS8005 køb.

Samsung UE65KS8005

Dette er TV i den allerbedste afdeling leveret af Samsung.

Det helt særligt eksklusive Premium Slim Design er med til at løfte denne Tv-model fra Samsung op over ordinære. Billedkvaliteten følger med.

SSamsung UE65KS8005 må betragtes som et flagskib i Samsungs sortiment. Tv'et lanceres da også specifikt som 'high-end', og størrelsen på 65'' peger også i retning af absolut topmodel. Samsung-UE65KS8005 er udstyret medsåkaldt 10-bit HDR-billedkvalitet, og der ingen tvivl om, at dette Tv leverer en billedkvalitet langt ud over det sædvanlige. Foruden HDR - High Dynamic Range - har Samsung-UE65KS8005 yderligere et par teknologiske enheder til maksimal billedoplevelse at gøre godt med. Således er Samsung-UE65KS8005 også udstyret med UHD Premium, Samsungs eget system SUHD samt Supreme UHD Dimming.

Alt i alt opnår Samsung med denne model en utrolig billedkvalitet, hvor farverne står helt klare, hvor billedet er knivskarpt, og hvor sort-niveauet er helt perfekt. Samsung UE65KS8005 er blandt det allerbedste på det danske marked for tiden, og samtidig er Tv'et fremstillet til også at kunne møde morgendagens krav til Tv-apparater af topkvalitet. For eksempel er UHD/HDR-billeder endnu i sin vorden, men det er kun et spørgsmål om ret kort tid før eksempelvis Netflix vil begynde at levere denne billedkvalitet. På den led er det jo en klar fordel, at Samsung UE65KS8005 allerede er forberedt på de nye tider.

Samtidig er Samsung UE65KS8005 fremstillet med brugervenlighed for øje. Det er nemt at bruge Tv'et, og der er et væld af muligheder for at anvende dette glimrende smart-Tv. Samsung UE65KS8005 har hele to Tv-tunere, og dette giver mulighed for noget så avanceret som at optage ét Tv-program, mens du ser et andet. Samsung UE65KS8005 kan også tilsluttes internettet, ligesom et stort antal apps i øvrigt giver mange og mange forskellige muligheder for eksempel for at downloade film.

Med til brugervenligheden hører, at Samsung UE65KS8005 også leveres med en boks kaldet One-Connect, der har den glimrende funktion at samle kabler til at forbinde Tv'et med eksterne enheder. På den måde er det lettere at holde styr på kablerne, og du slipper for at have dem liggende alle vegne i stuen. Samsung UE65KS8005 er i det hele taget en gennemtænkt løsning på et topmoderne Tv-apparat. Brugerfladen på skærmen er nem at navigere i, og du vil kunne få megen glæde af de varierende muligheder for brug. Med UE65KS8005 tilbyder Samsung et Tv i luksusklassen, hvor du får noget af det ypperste på markedet i øjeblikket, mens du samtidig er klar til fremtidens Tv-udfordringer.

Mobilen har 64 GB hukommelse, så du har masser af plads til at gemme apps, fotos, musik og meget mere på mobilen. Telefonen har også gode forbindelser, og udover indbygget Wi-Fi og Bluetooth 4.0 har iPhone 6s Apples AirPlay-funktion, så du nemt og i god kvalitet kan streame indhold til AirPlay-understøttede enheder som Apple TV eller AirPlay-understøttede højttalere. Du kan hurtigt gå på nettet via 4G-forbindelsen, og via indbygget NFC kan du hurtigt foretage NFC-understøttede betalinger.