På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Samsung UE55KS8005 køb.

Samsung UE55KS8005

Med denne model tilbyder Samsung et Tv af klar topkvalitet.

Det fornemme, meget slanke design hæver Samsung-UE55KS8005 op over gennemsnittet. Et Tv af kvalitet til konkurrencedygtig pris.

Designet på Samsung-UE55KS8005 har betegnelsen Premium Slim Design, og netop udformningen er med til at gøre denne model særlig attraktiv for mange danskere. Det er Tv på højt niveau alene i kraft af sit design, som får Tv'et til at passe som et fint møbel ind i de danske stuer. Samtidig er denne model med skærm-størrelsen på 55'' lidt mere tilgængelig prismæssigt end storebroderen i 8005-serien.

Samsung-UE55KS8005 kan derfor betegnes som en flot mellemklassemodel, der dog besidder de fleste af storebroderens egenskaber. Således er skærmen fortsat udstyret med 10-bit HDR-billedkvalitet, kombineret med HDR - High Dynamic Range og systemet UHD Premium samt Samsungs eget udviklede SUHD plus Supreme UHD Dimming. Med en sådan række af teknologiske frembringelser er Samsung-UE55KS8005 klar både til at vise Tv-billeder af meget høj kvalitet her og nu, ligesom Tv'et også er forberedt på fremtidige nye tiltag. Samsung-UE55KS8005 har en virkelig flot billedkvalitet, med fuldkommen klare farver, fantastisk skarphed og et super flot sort-niveau.

Meget tyder på, at fremtiden inden længe vil bringe et markant løft i billedkvaliteten for film og programmer vist på Tv. Det nævnes i den forbindelse, at Netflix arbejder med at kunne levere UHD/HDR-billeder. Denne kvalitet vil Samsung-UE55KS8005 fint kunne håndtere, og du vil kunne se frem til virkelig utrolige billeder på din Tv-skærm. Samsung-UE55KS8005 er derfor allerede indrettet på at kunne klare fremtidige udfordringer inden for Tv-billeder.

Desuden er Samsung-UE55KS8005 fremstillet med henblik på stor brugervenlighed. Styresystemet Tizen er installeret i Samsung-UE55KS8005, og det giver en venlig og let tilgængelig brugerflade. Tv'et tilbyder en stor mængde forskellige muligheder for anvendelse, blandt andet kan Samsung-UE55KS8005 forbindes til internettet. Desuden har Samsung-UE55KS8005 to Tv-tunere, hvilket gør dig i stand til at optage ét Tv-program, mens du ser et andet. Endvidere leverer Samsung en masse apps af forskellig slags, blandt andet til at downloade film.

Det er også en del af brugervenligheden, at Samsung-UE55KS8005 leveres inklusive en såkaldt One-Connect, hvilket er en praktisk boks, der samler kabler til at forbinde eksterne enheder med Tv'et. Du kan således lettere holde styr på dine kabler, både i forhold til at bruge dem og udskifte, og i forhold til at holde din stue ordentlig uden liggende kabler. Samsung-UE55KS8005 er et virkelig godt Tv, som er populært allerede blandt mange brugere. En oplagt mulighed også for dig, hvis du er på udkig efter nyt Tv.