På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Panasonic Viera TX-40DS500E køb.

Panasonic Viera TX-40DS500E

Panasonic giver dig et TV i luksusklassen til lavpris.

Panasonic Viera TX-40DS500E  giver dig muligheden for virkelig at mærke, hvor utrolige film – og TV oplevelse kan blive, når de bliver nydt på et fjernsyn af høj kvalitet.

Panasonic Viera TX-40DS500E   giver dig virkelig muligheden for at personliggøre din fjernsynsoplevelse. Fjernsynet kommer med funktionen my Home Screen. Her kan du indstille fjernsynet, så det er dine personlige præferencer, fjernsynet kører efter. Det geniale er, at Panasonic Viera TX-40DS500E  kan have og gemme flere forskellige my Home Screen. På denne måde kan alle i familien have deres egen brugerflade, hvor fjernsynet åbner med deres yndlings-apps, deres kalender og dit yndlingsindhold fra fjernsynet. På denne måde bliver det utrolig let for hele familien at bruge fjernsynet, fordi du lynhurtigt får vist det, der er relevant for dig. Som forælder kan du på denne måde også være med til at kontrollere hvilke apps, dit barn automatisk får vist.

At Panasonic Viera TX-40DS500E  giver muligheden for at hente apps gør det enormt meget sjovere at bruge fjernsynet, fordi det i langt højere grad bliver en hel mediemaskine. Luk computeren og brug fjernsynet i stedet for – du kan både tage dine Skype-samtaler, spille platformspil og bruge fjernsynet til langt de fleste af de formål, du normalt ville bruge en telefon – eller en computer til. Nyd at fjernsynets størrelse og opløsning kommer til at give dig en helt ny bevægefrihed, når du for eksempel vil bruge det til billedredigering.

Panasonic Viera TX-40DS500E  har nemlig en fuldstændig fantastisk billedopløsning. Farverne og kontrasterne på skærmen er enormt naturtro, så det bliver meget svært ikke at leve sig fuldstændig ind i det univers, man følger på skærmen. Panasonic Viera TX-40DS500E  gør brug af adaptive backlight dimming. Med denne teknik kommer der kun lys ind i billedet, der hvor det er nødvendigt, og det er netop af denne årsag, at billedet kommer til at stå så skarpt.

Panasonic Viera TX-40DS500E  giver dig mulighed for at gense alle dine yndlings film – og serier, men at se dem på en helt ny måde, fordi kvaliteten med al sandsynlighed vil være markant højere, end hvad du har set dem i tidligere, og du derfor nok vil opdage nye, små detaljer, farver og finurligheder i billedet, du ikke har set før. Panasonic Viera TX-40DS500E  er virkelig en mulighed for at forkæle din indre filmnørd med et stykke udstyr, der kommer til at glæde dig i mange, mange år fremover.