• Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPad 4 16GB køb.

Apple iPad 4 16GB

Enestående ydelse, Retina-skærm og masser af spændende apps.

Med Apple iPad 4 16GB får du ganske enkelt noget af det bedste på markedet. Kvaliteten fornægter sig – igen – ikke.

Er det blevet tid til at skifte din nuværende tablet eller iPad ud med en nyere model, så er der absolut al mulig grund til at overveje Apple iPad 4 16GB?

Som det er tilfældet med alle Apples produkter, er der også her tale om noget, som du godt kan glæde dig til. Faktisk er iPad 4 ikke mindre end enestående, når den sammenholdes med sammenlignelige tablets på markedet. Her er den ganske enkelt i en klasse for sig.

Med iPad 4 kommer der fart over feltet med en A6X Dual Core processor, og sammenligner man den med forgængeren, tager det kun et øjeblik, før man indser, at den med hensyn til ydelse leverer næsten 3 gange så høj ydelse. Her er der absolut ingen, der kan gøre Apple tronen stridig, for de indtager den endnu engang. Styresystemet er iOS6, som sikrer dig masser af lækre funktioner, så som Maps, talesystemet Siri og en forbedret Facebook-integration. Her får grafikken også et nøk opad.

Skærmen er en 9.7” Retina-skærm med en opløsning på hele 2048 x 1536 pixels med en pixeltæthed på 264 PPI (pixels per tomme). Der er ingen tvivl om, at du, når du zoomer ind, hurtigt vil opdage, at skærmbilledet er gået adskillige niveauer op og nu fremstår særdeles skarpt og detaljerigt. Retina er Apples egen skærm, og den er karakteriseret ved at have så høj en pixeltæthed, at de enkelte pixels ikke kan ses med det blotte øje. Her får du fantastisk billedkvalitet og en visningsgrad, som er helt i top.

Ser vi lidt nærmere på kamerasiden, så får du 2 af slagsen. Selvfølgelig. For det første er der primærkameraet på bagsiden, som med 5 megapixels opløsning sikrer dig en fremragende billedkvalitet med en fantastisk skarphed og balance, ligesom du får videooptagelser i 1080 pixels. Frontkameraet er med 1.2 megapixels og videooptagelse i 720 pixels. Alt i alt har du rigtigt gode muligheder for at skabe fine billeder, nemt og enkelt.

Designmæssigt fremstår Apple iPad 4 16GB rigtigt lækker, og smart coveret er både flot og funktionelt. Når du åbner det, ”vågner” din iPad, og når du igen lukker det, slukker den. Med coveret opnår du også en fremragende beskyttelse af Retina-skærmen, så du ikke skal tænke på ridser.