Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Apples iPad Air er tynd, vejer næsten ingenting og er derfor nem at have med overalt. Men den rummer et hav af muligheder, og derfor er den for mange mennesker blevet en helt uundværlig del af dagligdagen.

En iPad er en tablet. Men fordi Apple helt fra starten satte sig så massivt på tablet-markedet, bruger mange mennesker i dag betegnelsen iPad om alle former for tablets, hvad enten den tablet, de holder i hånden, så rent faktisk er en iPad eller ej. En Apple iPad Air er tynd. Virkelig tynd. Den måler bare 7,5 mm. Vægten er også til at have med at gøre. Den vejer ikke engang et halvt kilo, men blot 469 gram.

Man skal dog ikke tage fejl af det slanke og lette ydre, for den er propfyldt med teknik og smarte finesser. Endnu flere end den første iPad, der fyldte og vejede noget mere.

Kabinettet er lavet af aluminium. Det gør den let, men også meget solid. Skærmen betyder alt på en tablet. På iPad Air er rammen rundt om skærmen blevet reduceret, så indholdet fylder skærmen endnu bedre ud.

Den kraftige A7-processor har sat både power og hastighed endnu højere op. Din iPad Air er altså virkelig hurtig, hvad enten du spiller spil, kører apps, ser videoer eller andet, der kræver power. Vælger du en iPad Air 32 GB, er du absolut godt kørende.

Kameraet er i særklasse. Faktisk kan det tænke selv og klarer selv en masse justeringer, når du har taget billedet eller optaget en video. Du skal bare tænke over motivet, og hvem du vil dele det med.

En iPad Air vejer næsten ingenting og fylder heller ikke meget, så den er nem at tage med sig overalt. Det er der også mange, der netop bruger den til. Med op til 10 timers batteritid er det heller ikke noget problem.

Med en iPad Air i hånden kan du næste undvære mobil og computer. Du kan tjekke mails, gå på nettet, tage billeder, gemme og skrive i dokumenter og meget mere. Det eneste, du ikke kan bruge den til, er at ringe. Men til gengæld kan du tale med hele verden over FaceTime. Ja, faktisk kan du også ringe til dem, der har FaceTime, Skype og lignende, men du kan ikke ringe til en fastnettelefon eller dem, der ikke har FaceTime, Skype og den slags installeret.

Produkt

Produktnavn
iPad Air 32GB

Produktegenskaber

Operativsystem
Apple iOS
OS-version
Apple iOS 7
Skærmstørrelse
9.7 "
Skærmopløsning
2048x1536 pixels
Pixeltæthed (PPI)
264
LED-Baggrundslys
Ja
IPS Panel Screen
Ja
Flash RAM
32 GB
System on Chip (SoC)
Apple A7
Processor
Apple
Understøttede fil formater
HE-AAC, AAC, MP3, MP3 VBR, AAX, AAX+, Apple Lossless, AIFF, WAV, H.264, AAC-LC audio, m4v, .mp4, and .mov, MPEG-4, AAC-LC, JPEG, M-JPEG,avi

Kamera

Antal af kameraer
2
Megapixels
5.0 Megapixels
Megapixels frontkamera
1.2 Megapixels
Video opløsning
1080p

Trådløst

802.11n
Ja
802.11g
Ja
Bluetooth
Ja

Strømkilde

Batteritype
Li-polymer
Batteritid
10h

Størrelse

Højde
240.0 mm
Bredde
169.5 mm
Dybde
7.5 mm
Vægt
478.0 g