På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

Flere butikker under denne annonce
  • SONOS

  • PLAY:1 white

  • På lager

  • Fragt ukendt

    kr 1.299 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Sonos Play:1 køb.

Sonos Play:1

Sonos Play:1 er den billigste Sonos højttaler til dato.

I lang tid har Sonos været en af de bedste trådløse musiksystemer på markedet. Det ændres ikke med Sonos Play:1, der udover det sædvanligt høje kvalitetsniveau brillerer ved nu også at være til at betale for menigmand.

Sonos Play:1 er den billigste Sonos højttaler til dato. Med et lækkert, kompakt design, der passer ind, nærmest ligemeget hvor du placerer den, samt en rigtig god lyd, giver Sonos Play:1 indtryk af at være en dyrere højttaler end den egentlig er. Sonos har ellers tidligere været kendt for sin gode kvalitet, men også for sin tilsvarende høje pris, men Sonos Play:1 er bestemt ikke for dyr, når man ser på, hvad man får for pengene.

Kigger man først på designet, har Sonos Play:1 et eksklusivt look på trods af, at den primært er fremstillet i plastik. Den er tung, fordi kvalitet vejer, og der er tænkt over detaljer som for eksempel et lille indhug, der gør, at ledningen nemt kan pakkes af vejen. Det er den slags detaljer, der giver indtryk at et gennemført produkt. Og ledningen er da også nødvendig, for Sonos Play:1 kommer ikke med indbygget batteri. Den er designet til at blive placeret i et rum for at blive der, og det trådløse element kommer ikke af, at du flytter din Sonos rundt, men at du nemt og smertefrit kan tilslutte afspillere som for eksempel din mobil eller lignende samt tilslutte Sonos Play:1 til et eksisterende Sonos netværk.

Sonos fungerer gennem tilslutning af enheder på et dedikeret netværk, som er nemt at sætte op under installationen. Herefter kan du for eksempel give adgang til dit musikbibliotek på computeren eller lignende. Derudover understøtter Sonos også Google Music, Spotify, Pandora, Last FM og en række andre musik- og radiotjenester på nettet. Men da Sonos ikke er et bluetooth-baseret system, kan man ikke afspille lyd fra alle apps, og derfor vil der være tjenester, der ikke umiddelbart kan bruges. Til gengæld gør Sonos wifi-baserede tilgang, at forbindelsen altid er i top og lyder bedre end mere simple bluetooth-enheder.

Sonos Play:1 er for dig, der gerne vil have et veldesignet, kvalitetslydsystem i hjemmet, der kan tilsluttes en række forskellige net-tjenester samt dit musikbibliotek og nemt tilsluttes et større Sonos netværk, hvis du vælger at udvide. Sonos er overlegen lydkvalitet for så lille en højttaler Sonos Play:1 er, og lyden scorer generelt højt hos de fleste anmeldere. Med et dedikeret wifi-netværk er Sonos stabil og vellyddende, og i modsætning til for eksempel en bluetooth-baseret højttaler, vil du få mere stabilitet og en langt større rækkevidde med Sonos. Til gengæld er der ikke inkluderet batteri i Sonos Play:1, ligesom den ikke eksisterende bluetooth forbindelse kan mangle, hvis man for eksempel vil have tilsluttet lyd til sine videoer på computeren eller lignende.