Internationale butikker
Pris inkl. fragt
AJ Data

Sonos PLAY:1

Sonos PLAY:1

Sonos PLAY:1

3.317 kr.
3.288 kr. ekskl. fragt
Til butik
SONOS

PLAY:1 black

PLAY:1 black

PLAY:1 black

Fragt ukendt
1.299 kr. ekskl. fragt
Til butik

I lang tid har Sonos været en af de bedste trådløse musiksystemer på markedet. Det ændres ikke med Sonos Play:1, der udover det sædvanligt høje kvalitetsniveau brillerer ved nu også at være til at betale for menigmand.

Sonos Play:1 er den billigste Sonos højttaler til dato. Med et lækkert, kompakt design, der passer ind, nærmest ligemeget hvor du placerer den, samt en rigtig god lyd, giver Sonos Play:1 indtryk af at være en dyrere højttaler end den egentlig er. Sonos har ellers tidligere været kendt for sin gode kvalitet, men også for sin tilsvarende høje pris, men Sonos Play:1 er bestemt ikke for dyr, når man ser på, hvad man får for pengene.

Kigger man først på designet, har Sonos Play:1 et eksklusivt look på trods af, at den primært er fremstillet i plastik. Den er tung, fordi kvalitet vejer, og der er tænkt over detaljer som for eksempel et lille indhug, der gør, at ledningen nemt kan pakkes af vejen. Det er den slags detaljer, der giver indtryk at et gennemført produkt. Og ledningen er da også nødvendig, for Sonos Play:1 kommer ikke med indbygget batteri. Den er designet til at blive placeret i et rum for at blive der, og det trådløse element kommer ikke af, at du flytter din Sonos rundt, men at du nemt og smertefrit kan tilslutte afspillere som for eksempel din mobil eller lignende samt tilslutte Sonos Play:1 til et eksisterende Sonos netværk.

Sonos fungerer gennem tilslutning af enheder på et dedikeret netværk, som er nemt at sætte op under installationen. Herefter kan du for eksempel give adgang til dit musikbibliotek på computeren eller lignende. Derudover understøtter Sonos også Google Music, Spotify, Pandora, Last FM og en række andre musik- og radiotjenester på nettet. Men da Sonos ikke er et bluetooth-baseret system, kan man ikke afspille lyd fra alle apps, og derfor vil der være tjenester, der ikke umiddelbart kan bruges. Til gengæld gør Sonos wifi-baserede tilgang, at forbindelsen altid er i top og lyder bedre end mere simple bluetooth-enheder.

Sonos Play:1 er for dig, der gerne vil have et veldesignet, kvalitetslydsystem i hjemmet, der kan tilsluttes en række forskellige net-tjenester samt dit musikbibliotek og nemt tilsluttes et større Sonos netværk, hvis du vælger at udvide. Sonos er overlegen lydkvalitet for så lille en højttaler Sonos Play:1 er, og lyden scorer generelt højt hos de fleste anmeldere. Med et dedikeret wifi-netværk er Sonos stabil og vellyddende, og i modsætning til for eksempel en bluetooth-baseret højttaler, vil du få mere stabilitet og en langt større rækkevidde med Sonos. Til gengæld er der ikke inkluderet batteri i Sonos Play:1, ligesom den ikke eksisterende bluetooth forbindelse kan mangle, hvis man for eksempel vil have tilsluttet lyd til sine videoer på computeren eller lignende.

Produkt

Produktnavn
Play:1

Produktegenskaber

Type
Stand/Hylde og Surround
Active Speaker
Ja
Atmos/DTS:X Speaker
Nej
Transportabel
Ja
Mono / Stereo
2.0

Audio features

Manuelle lydindstillinger
Volume
Signalseparation
2-vejs
Forstærkertype
D
Antal forstærkere i aktiv højttaler
3

Funktioner

Egenskaber
APP styring, Vægbeslag, Multiroom- / Interconnect kobling

Trådløst

APP Kompabilitet
Spotify forbindelse, TuneIn, Napster, Deezer, SoundCloud
Trådløs teknologi
Wi-Fi

Tilslutninger

Indgange
Ethernet

Element amount and sizes

Antal diskant-elementer
1
Antal Bas-elementer
1

Design

Farve
Sølv, Sort, Grå, Hvid

Strømforsyning

Strømforsyning
Batteri, Ledning (220V)

Forbrug

Strømforsyning
Batteri, Ledning (220V)

Størrelse

Højde
16.14 cm
Dybde
11.1 cm
Bredde
11.1 cm
Vægt
1.85 kg