På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple MacBook Pro Retina 2.7GHz 8GB 128GB SSD 13'' køb.

Apple MacBook Pro Retina 2.7GHz 8GB 128GB SSD 13''

Macbook Pro er velegnet til både rejser og daglig transport.

Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz er en opdateret udgave af den populære Macbook Pro, der har eksisteret i en lang årrække i forskellige udformninger.

I sin nyeste inkarnation er Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz tilsyneladende ikke meget anderledes end sin seneste forgænger, men åbner du den klassiske sølvgrå maskine, er der alligevel sket en række forbedringer. Mest markant er det nye Force Trackpad, der ifølge Apple er en markant ændring i både teknologi og brugeroplevelse. Macbook Pro-navnet har altid været garant for god kvalitet og en lækker brugeroplevelse, og det er da også tilfældet med den seneste Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz. Med en vægt på kun 1,580 kg og en tykkelse på bare 18 mm samt et solidt aluminiumskabinet er en Macbook Pro ekstremt velegnet til både længere rejser og den daglige transport.

Den meste markante ændring, nemlig trackpadet, er grundlæggende en gentænkning af det klassiske trackpad, hvor den største forskel er, at man som bruger nu kan varierer trykstyrken, og dermed få en anden funktion. For eksempel kan man hurtigere og nemmere søge gennem en video ved at variere trykstyrken og dermed hastigheden. Der er fem forskellige trykstyrker, der kan mærkes ved respons, og i forskellige situationer har de forskellige anvendelsesmuligheder, hvoraf nemmere videosøgning nok er en af dem, de fleste vil glæde sig over.

Skærmen på Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz er en såkaldt Retina-skærm, der er Apples flagskib, når det gælder for eksempel farvegengivelse og skarphed. Det gør sig også gældende på denne udgave, hvor man får en opløsning på 2560 x 1600. Det giver et knivskarpt billede, der matcher retinaskærmens overlegne farvegengivelse.

Når det gælder ren performance, sørger den indbyggede 2,7Ghz dual-core Intel Core i-5 processor, der med ny software ifølge Apple vil være 40 pct. hurtigere, når det gælder grafik, ligesom flash harddisken vil være op til dobbelt så hurtig som ved tidligere modeller. Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz er velegnet til redigering af for eksempel video eller lyd, mens den ikke er det bedste valg til for eksempel gaming.

Batterilevetiden på en ny Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz er ifølge Apple op til 12 timer ved videostreaming eller 10 timer ved webbrowsing. Det er væsentlig mere end ved tidligere generationer af Macbook Pro, hvilket ikke skyldes større batterikapacitet, men snarere højere effektivitet.