Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Weber

Weber® Q 3200 Gasgrill63 x 45 cm, Sort

Weber® Q 3200 Gasgrill63 x 45 cm, Sort

Weber® Q 3200 Gasgrill63 x 45 cm, Sort

4.999 kr.
Fri fragt
Til butik

Med en Weber Q3200 får du det bedste af det bedste inden for gasgrill: En kompakt grill, der alligevel har et overraskende stort grillareal. Gasgrillen er god, ikke mindst når det skal gå hurtigt, for den er varm i løbet af ingen tid.

Weber har for længst slået sit navn fast som den førende leverandør af grill og grilltilbehør i høj kvalitet, der holder. For mange grillentusiaster verden over er det derfor kun Weber, der duer.

Fra kuglegrill til gasgrill

Der var engang, hvor Webers kuglegrill til kul var det nyeste nye inden for grillverdenen, så sådan en skulle vi alle have. Der er stadig mange, der mener, at en rigtig grill er en kulgrill. Men efterhånden er der også flere og flere, der har fået øjnene op for fordelene ved en gasgrill, for eksempel en af dem fra Webers Q-serie. En gasgrill er nemlig varm på ingen tid. Så kan du hurtigt få noget på grillen og færdige retter på bordet. Det kan være en fordel, hvis du er en af dem, der griller tit, og også på en helt almindelig hverdagsaften.

Mange kan alligevel ikke helt slippe kulgrillen og duften af grillkul. De vælger så at bruge gasgrillen til hverdag og lege med kulgrillen i weekenderne og ferierne, hvor der er bedre tid til den slags.

Den gode grillsmag er der stadig – uanset, om du vælger en kulgrill, en elgrill eller en gasgrill. Med en af hver ved hånden er du klar til at grille ved enhver lejlighed.

Webers Q-serie består af en række forskellige gasgrill i forskellige størrelser. De mindste modeller er velegnede til for eksempel at tage med på picnic, i båden eller på stranden.

Weber Q3200 er flagskibet i Q-serien. Det er en meget rummelig, men alligevel kompakt grill med to brændere, der betyder, at du kan grille både ved direkte og indirekte varme. De to sideborde giver praktisk afsætningsplads. Derudover har Weber Q3200 en smart lygte i håndtaget, en praktisk brødhylde og en lille skuffe.

Weber Q3200 er udstyret med hjul, så den er nem at flytte rundt med på terrassen. Den fylder ikke så meget som Webers traditionelle store kuglegrill med sideborde, men den er alligevel meget rummelig, når hele familien skal have mad fra grillen.

Weber laver også mange forskellige former for grilltilbehør. Noget er nødvendigt, andet er bare rart at have. Men man skal som bekendt aldrig gå ned på udstyr.

Produkt

Produktnavn
Q3200 Gasgrill

Produktegenskaber

Grillmodel
Gasgrill
Type
Bordgrill, Vogn/Stativ
Egenskaber
Sidebord, Termometer, Brødhylde, Hjul, Låg
Brænder type
Bundbrænder
Tændingstype
Elektrisk tænding
Antal primære brændere
2 stk
Primær brændereffekt
6.35 kW
Bredde: Primære Grill
63.0 cm
Dybde: Primære Grill
45.0 cm
Grill flade varianter
Sammenfoldelig
Låg
Lukket låg
Sidebord
Foldbar
Ramme materiale
Aluminium, Støbejern, Stål
Overflade materiale
Støbejern
Belægning
Emalje
Tilgængelige farver
Grå

Størrelse

Dybde
76.2 cm
Bredde
127.5 cm
Højde
141.0 cm