På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Samsung BD-H8900N 1TB køb.

Samsung BD-H8900N 1TB

Med Samsung BD-H8900 får du Samsungs Smart-TV funktioner.

En kæmpestor harddisk på 1TB og ekstra høj billedkvalitet gør det til en fornøjelse at optage og se sine yndlingsudsendelser, når man har tid og lyst til det. Samsung BD-H8900 har dual-tuner i afspilleren, så du kan optage et program på en kanal, mens du ser et andet program på en anden kanal. Eller optag to forskellige programmer, mens du ser et tredje. Alt foregår selvfølgelig i højeste kvalitet.

Den høje UHD-kvalitet passer perfekt til actionprægede eller scenografisk flotte Blu-Ray-film. Samsung BD-H8900 har 4K-opløsning, hvilket giver en gengivelse med en imponerende detaljerigdom i forhold til Full HD. Selv medier, der ikke originalt er i UHD-format, kan du afspille på Samsung BD-H8900. Afspilningen konverteres automatisk til en kvalitet, der ligger meget tæt på UHD.

Via dit trådløse netværk tilslutter du nemt og hurtigt din Samsung BD-H8900 til internettet. Så kan du streame film, serier og sport fra Netflix eller ViaPlay. Med Samsung BD-H8900 får du alle Samsungs smart TV funktioner i en og samme afspiller uden at skulle købe nyt fjernsyn. Bagsiden på Samsung BD-H8900 er dejlig overskuelig med HDMI samt optical digital audio stik, Ethernet og en ekstra USB port, så du eventuelt kan tilslutte en ekstra harddisk, hvis du får brug for mere plads. Harddisken på 1 TB kan gemme 257 timers programmer i høj opløsning eller 411 timers SD. Når du optager, sker det altid i bedste kvalitet.

Det er nemt at dele indhold fra sin smartphone eller tablet på Samsung BD-H8900. Med AllShare-teknologien deler du trådløst, så du kan se alle dine billederi stort format på skærmen. Du kan også trådløst tilslutte Samsung BD-H8900 til Samsung Multirumssystem og streame musik ud i hele boligen. Optageren har alle de features, som man kender fra andre optagere som pause og tilbagespolning af live tv. Med Samsung BD-H8900 får man også adgang til en lang række online apps, som tilgås via internettet.

Designet er identisk med BD-F8900 og har det stilige, afrundede hjørne på højre side og et skinnende sort finish. Optageren er kun 5,5 cm høj, og passer derfor nemt til alle typer hylder og tv-borde. Det minimale LED display og tildækkede USB port samt et rundt panel af tryksensitive knapper ovenpå gør designet elegant og tidsløst. Har man brug for en brugervenlig optager og Blu-Ray afspiller i et flot og klassisk design, går man bestemt ikke galt i byen med Samsung BD-H8900.