Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Microsoft Xbox One 500GB Black køb.

Microsoft Xbox One 500GB Black

Med XBox One får du masser af muligheder i én konsol.

Microsoft XBox One er en af de mest solgte og mest populære spillekonsoller. Hver gang der kommer en ny udgave af Xbox, indeholder den nye og avancerede muligheder, der gør det endnu mere spændende og udfordrende at spille. Sådan var det også, da den længe ventede Xbox One endelig kom i efteråret 2014. Men det stopper ikke der.

Selv når en ny version er udkommet, stopper det ikke der. Der kommer løbende nye funktioner og forbedringer til. Siden lanceringen af den nye Xbox One i 2014 er der således allerede kommet mere end 100 småjusteringer til.

Masser af muligheder i én konsol

Der er masser af smarte muligheder og finesser. Med en Xbox One kan du for eksempel sætte dine spil på pause, så du senere kan vende tilbage til præcist det sted, du var kommet til.

Du kan også streame dine Xbox One-spil til en Windows 10-pc, mobil eller tablet. Så kan du spille hvor som helst og når som helst.

Vil du holde pause og se live TV eller andet, kan du hurtigt skifte frem og tilbage mellem spil, TV og apps. Med Xbox One fra Microsoft får du altså et alt i et-spilsystem.

Spil både nye eksklusive spil og dine gamle spil

På din Xbox One kan du spille alle de nye EA-spil, inden de bliver udgivet. Der er også en del spil, der kun bliver produceret til Xbox, og som derfor kun kan spilles på en Xbox, det gælder blandt andet Forza Motorsport 6 og Rise of the Tomb Raider.

XBox One er bagudkompatibel. Det vil sige, at du også kan spille dine gamle digitale og diskbaserede Xbox 360-film på din Xbox One, og det kan du gøre helt gratis.

Vil du spille live med dine venner – både dem lige rundt om hjørnet og dem, der bor i en helt anden del af verden – kan du gøre det via Xbox Live.

Få et spil med til din Xbox One

Ofte kan du få et af de populære spil med, når du køber en Xbox One 500 GB. Det kan for eksempel være den nyeste udgave af fodboldspillet Fifa, et Lego-spil eller et andet af de spil, der bliver spillet allermest lige nu.

For inkarnerede Xbox-fans er der masser af muligheder for at shoppe ekstra udstyr som headsets og helt specielle controllere.