Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Licotronic

PlayStation 4 Pro ... Schwarz, CUH-7016B

PlayStation 4 Pro 100... , Schwarz, CUH-7016B

PlayStation 4 Pro 1000GB bk | 1000GB, Schwarz, CUH-7016B

3.106 kr.
3.061 kr. ekskl. fragt
Til butik
Rtgdata

Playstation 4 Pro 1TB Black

Playstation 4 Pro 1TB Black

Playstation 4 Pro 1TB Black

Fragt ukendt
2.989 kr. ekskl. fragt
Til butik
Gamestop

Playstation 4 Pro 1TB Console

Playstation 4 Pro 1TB Console

Playstation 4 Pro 1TB Console

Fragt ukendt
3.299 kr. ekskl. fragt
Til butik

Med PS4 Pro kan du erhverve dig en konsol af virkelig god kvalitet, som har kapacitet til at udsende spil i 4K-opløsning og HDR.

Det er velkendt, at der blandt gamere er forskellige præferencer, både hvad angår spil naturligvis, og når det drejer sig om hvilken konsol, der skal spilles på. Nogle spillere foretrækker måske en af Microsofts konsoller, mens andre sværger til Sonys modeller. Denne PlayStation 4 Pro fra Sony er i alle tilfælde noget af det bedste på markedet, og den har da også formået at tiltrække kunder over en bred kam.

For mennesker, der spiller mange spil, og som spiller ofte, vil det i reglen lede mod et ønske om at få det bedste udstyr. Spil er som bekendt i stadig udvikling, og de nyeste spil kalder på nye og opdaterede konsoller. En sådan konsol er PS4 Pro. Det er en spillekonsol, der blandt andet henvender sig til kræsne spillere, som ønsker sig især en høj billedkvalitet. Dog kan konsollen naturligvis udmærket anvendes også af begyndere inden for gaming, men den vil nok først og fremmest appellere til eksperterne.

Hvad netop billedkvaliteten angår, er der visse indvendinger fra tid til anden fra folk, der mener, at billedkvalitet hænger sammen med TV-skærmen snarere end med spillekonsollen. Der kan selvfølgelig være noget om dette synspunkt, men reelt udelukker det ene nok ikke det andet. Forstået på den måde, at den bedste spillekonsol og den bedste TV-skærm til sammen giver den bedste spil-oplevelse.

PS4 Pro kan udsende spil i meget høj kvalitet, og det er klart, at det er bedst, hvis også skærmen er i top. Men selv med en mindre god skærm er der gevinst at hente ved billedkvaliteten i denne PS4 Pro. En del spil findes i HDR-kvalitet, og med PS4 Pro kan du spille disse spil i HDR, men den endelige kvalitet vil afhænge af din skærm. Sikkert er det i al fald, at en høj billedkvalitet virkelig forbedrer oplevelsen ved spillet.

Foruden kapaciteten til at udsende spil i 4K og HDR kan PS4 Pro tilbyde en række funktioner, blandt andet apps af flere slags, for eksempel til at downloade spil. Konsollen er godt håndværk, solid og af høj kvalitet hele vejen. Især hvis du er i besiddelse af et såkaldt high-end TV, sådan et med OLED og LCD, vil du helt sikkert få en virkelig stor oplevelse ved at spille dine spil på denne PS4 Pro.