Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Rtgdata

Playstation 4 Pro 1TB Black

Playstation 4 Pro 1TB Black

Playstation 4 Pro 1TB Black

Fragt ukendt
2.989 kr. ekskl. fragt
Til butik
Gamestop

Playstation 4 Pro 1TB Console

Playstation 4 Pro 1TB Console

Playstation 4 Pro 1TB Console

Fragt ukendt
3.299 kr. ekskl. fragt
Til butik

Med PS4 Pro kan du erhverve dig en konsol af virkelig god kvalitet, som har kapacitet til at udsende spil i 4K-opløsning og HDR.

Det er velkendt, at der blandt gamere er forskellige præferencer, både hvad angår spil naturligvis, og når det drejer sig om hvilken konsol, der skal spilles på. Nogle spillere foretrækker måske en af Microsofts konsoller, mens andre sværger til Sonys modeller. Denne PlayStation 4 Pro fra Sony er i alle tilfælde noget af det bedste på markedet, og den har da også formået at tiltrække kunder over en bred kam.

For mennesker, der spiller mange spil, og som spiller ofte, vil det i reglen lede mod et ønske om at få det bedste udstyr. Spil er som bekendt i stadig udvikling, og de nyeste spil kalder på nye og opdaterede konsoller. En sådan konsol er PS4 Pro. Det er en spillekonsol, der blandt andet henvender sig til kræsne spillere, som ønsker sig især en høj billedkvalitet. Dog kan konsollen naturligvis udmærket anvendes også af begyndere inden for gaming, men den vil nok først og fremmest appellere til eksperterne.

Hvad netop billedkvaliteten angår, er der visse indvendinger fra tid til anden fra folk, der mener, at billedkvalitet hænger sammen med TV-skærmen snarere end med spillekonsollen. Der kan selvfølgelig være noget om dette synspunkt, men reelt udelukker det ene nok ikke det andet. Forstået på den måde, at den bedste spillekonsol og den bedste TV-skærm til sammen giver den bedste spil-oplevelse.

PS4 Pro kan udsende spil i meget høj kvalitet, og det er klart, at det er bedst, hvis også skærmen er i top. Men selv med en mindre god skærm er der gevinst at hente ved billedkvaliteten i denne PS4 Pro. En del spil findes i HDR-kvalitet, og med PS4 Pro kan du spille disse spil i HDR, men den endelige kvalitet vil afhænge af din skærm. Sikkert er det i al fald, at en høj billedkvalitet virkelig forbedrer oplevelsen ved spillet.

Foruden kapaciteten til at udsende spil i 4K og HDR kan PS4 Pro tilbyde en række funktioner, blandt andet apps af flere slags, for eksempel til at downloade spil. Konsollen er godt håndværk, solid og af høj kvalitet hele vejen. Især hvis du er i besiddelse af et såkaldt high-end TV, sådan et med OLED og LCD, vil du helt sikkert få en virkelig stor oplevelse ved at spille dine spil på denne PS4 Pro.

Produkt

Produktnavn
Playstation 4 Pro 1TB - Black Edition

Produktegenskaber

Type
Stationær spillekonsol
Lanceringsår
2016
Farve
Sort
Samleudgave
Nej
Medfølgende spil
Nej
Medfølgende tilbehør
1 håndkontrol
Internetkompatibel
Ja
Multiplayer Support
Online, Lokalt
Konsolforbindelse
Via lokalt netværk (LAN), Via indbygget Wi-Fi, Via ethernet crossover kabel
VR/AR kompatibilitet
PlayStation VR
Bagudkompatibel
Nej
Support for fjernbetjening
Ja
Support for trådløse kontroller
4
Trådløs kontrollerinterface
Bluetooth
Support for kablede kontroller
2
Kablet kontrolport
USB
Tilgængelige tjenester
VEVO, Netflix, Now TV, Animax, BBC Sport, WWE, Twitch, Dailymotion, Internetbrowser, BBC iPlayer, Plex, MUBI, Spotify, Demand 5, All 4, BBC News, Playstation Plus, Youtube, Amazon Video, PlayMemories, TV From Sky, Qello, Crunchyroll
Processor
x86-64 AMD Jaguar 8 cores
Klokfrekvens
2.1 Hz
RAM
8GB
Medietype
DVD, Blu-Ray
Intern hukommelse
1TB
GPS
Nej
Dybde
327 mm
Bredde
295 mm
Højde
55 mm
Vægt
3300.0 g

Kamera

Indbygget kamera
Nej
Kamerablitz/lygte
Nej

Trådløst

Wi-Fi
802.11n, 802.11b, 802.11a, Ja, 802.11g, 802.11ac
Mobiltilslutning
Nej
Bluetooth
4.0
NFC
Nej

Tilslutninger

USB
3 USB 3.0/3.1 (Gen 1) Type-A
Antal USB-porte
3
HDMI-udgang
2.0a
HDMI-indgang
Nej
Digital optisk udgang
Ja
Digital optisk indgang
Nej
S-Video ud
Nej
S-Video indgang
Nej
Kompositudgang
Nej
Komponentudgang
Nej
SCART ud
Nej
VGA ud
Nej
Ethernet-tilslutning
10/100/1000

Display

Display
Nej
Antal displays
0
Videoformat
720p (HD Ready), 2160p (4k Ultra HD), 1080p (Full HD)
Touch Screen
Nej
3D
Ja
HDR
HDR10

Strømkilde

Strømtype
Ledning

Lyd

Hovedtelefonudgang
På håndkontrol
Indbyggede højtalere
Nej
Lydformat
Dolby Pro Logic IIz, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, DTS 5.1, DTS ES, DTS:X, Bitstream, Dolby Pro Logic Iix, LPCM, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos, Dolby Pro Logic II, Auro-3D, DTS 96/24, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby Digital EX, Dolby Digital 5.1, Dolby Surround
Surround Sound
7.1