Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Gamestop

Playstation 4 Slim 1TB Console

Playstation 4 Slim 1TB Console

Playstation 4 Slim 1TB Console

Fragt ukendt
2.799 kr. ekskl. fragt
Til butik

Sonys nye PS4 Slim 1 TB er funktionsmæssigt alt det gode, du kender fra den originale PS4, men nu i et tyndere, lettere og mere elegant design.

Med en PlayStation 4 Slim får du en lækker spillekonsol fremstillet af Sony, som er en af de førende på markedet. Sony sikrer dig altså den høje kvalitet, som du er vant til, og med PS4 Slim-modellen får du de kendte levende billeder i HDR-kvalitet, som gør spiloplevelsen til noget helt særligt. Denne model er konstrueret med en støjsvag processor, der gør konsollen behagelig – selv i længere tid. Og med den 1 TB-store hukommelse er der god plads til at gemme dine informationer i spillene.

Men PS4 Slim er mere en blot en spillekonsol: Den kan afspille både DVD og Blu-Ray, og ikke mindst har du mulighed for at streame dine spil til PC, Mac eller PlayStation Vita. På den måde behøver konsollen ikke være forbundet til TV’et, og det er nemt og hurtigt at dele dine spileventyr direkte med venner eller på YouTube og Twitch.

Med PS4 Slim får du en klar opgradering fra den originale PS4. Den nye brugerflade er blevet shinet op, så den er mere elegant og nemmere at manøvrere i med nye ikoner, notifikationer og brugerdefinerede baggrunde. Derudover kan du selv organisere dine spil og apps på konsollen, så de gemmes i selvvalgte mapper. Mulighederne for at lave genveje, som du kender fra den oprindelige PS4, har nu fået et nyt og mere brugervenligt design, der gør det hurtigt og nemt. En særligt god detalje er, at du trods den store hukommelse på 1 TB kan koble en ekstern harddisk til konsollen, så spil og apps kan gemmes derpå. Så elsker du at udforske alt det nye, er dette en klar fordel – så er der ingen begrænsninger.

Når du køber en PS4 Slim får du i pakken en lækker trådløs DUALSHOCK 4-controller, som gør spiloplevelsen ekstra god. Den er blevet opdateret med en tydeligere lysstribe, og derudover er controlleren både ergonomisk, slank og intuitiv i designet. Desuden er der et væld af tilbehør til PlayStation, du kan erhverve dig, hvilket kun gør spillene sjovere.

Så er du vild med PlayStation og alt, hvad dertil hører af spil, apps og tilbehør, er PS4 Slim et sikkert valg. Det lækre design, den støjsvage processer samt den opdaterede brugerflade med muligheder for nem deling gør denne konsol til noget helt særligt.

Produkt

Produktnavn
Playstation 4 Slim 1TB - Black Edition

Produktegenskaber

Type
Stationær spillekonsol
Lanceringsår
2016
Farve
Sort
Samleudgave
Nej
Medfølgende spil
Nej
Medfølgende tilbehør
1 håndkontrol
Internetkompatibel
Ja
Multiplayer Support
Online, Lokalt
Konsolforbindelse
Via lokalt netværk (LAN), Via ethernet crossover kabel
VR/AR kompatibilitet
PlayStation VR
Bagudkompatibel
Nej
Support for fjernbetjening
Ja
Support for trådløse kontroller
4
Trådløs kontrollerinterface
Bluetooth
Support for kablede kontroller
2
Kablet kontrolport
USB
Tilgængelige tjenester
Now TV, VEVO, Netflix, Animax, BBC Sport, WWE, Twitch, Internetbrowser, Dailymotion, BBC iPlayer, Plex, MUBI, Spotify, Demand 5, All 4, Playstation Plus, BBC News, Youtube, Amazon Video, PlayMemories, Crunchyroll, TV From Sky, Qello
Processor
x86-64 AMD Jaguar 8 cores
Klokfrekvens
1.6 Hz
RAM
8GB
Medietype
Blu-Ray
Intern hukommelse
1TB
GPS
Nej
Dybde
288 mm
Bredde
265 mm
Højde
39 mm
Vægt
2100.0 g

Kamera

Indbygget kamera
Nej
Kamerablitz/lygte
Nej

Trådløst

Wi-Fi
802.11n, 802.11b, 802.11a, 802.11g, 802.11ac
Mobiltilslutning
Nej
Bluetooth
4.0
NFC
Nej

Tilslutninger

USB
2 USB 3.0/3.1 (Gen 1) Type-A
Antal USB-porte
2
HDMI-udgang
1.4a
HDMI-indgang
Nej
Digital optisk udgang
Nej
Digital optisk indgang
Nej
S-Video ud
Nej
S-Video indgang
Nej
Kompositudgang
Nej
Komponentudgang
Nej
SCART ud
Nej
VGA ud
Nej
Ethernet-tilslutning
10/100/1000

Display

Display
Nej
Antal displays
0
Videoformat
576p, 720p (HD Ready), 480p, 1080p (Full HD)
Touch Screen
Nej
3D
Ja
HDR
HDR10

Strømkilde

Strømtype
Ledning

Lyd

Hovedtelefonudgang
På håndkontrol
Indbyggede højtalere
Nej
Lydformat
Dolby Pro Logic IIz, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, DTS ES, DTS 5.1, DTS:X, Bitstream, Dolby Pro Logic Iix, LPCM, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby Atmos, Auro-3D, DTS 96/24, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby Digital EX, Dolby Digital 5.1, Dolby Surround
Surround Sound
7.1