Flere butikker under denne annonce
  • Carethy

  • Oral B Oral-B Pro 6000 Bluetooth Series

  • På lager

  • Fragt ukendt

    kr 1.710 (€ 230) ekskl. fragt
  •  Til butik!

EU

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Oral-B (Braun) SmartSeries Pro 6000 køb.

Oral-B (Braun) SmartSeries Pro 6000

Effektiv og brugervenlig tandbørste - optimal tandbørstning.

Med Oral-B (Braun) Pro 6000 er du sikret rene og sunde tænder, uden at du risikerer at skade tandkødet.

Det har aldrig været billigt at gå til tandlæge, men med de priser vi ser i dag, er der al mulig grund til at passe godt på sine tænder og tandkød.

Og, der skal slet ikke så meget til for at holde sine tænder sunde. Faktisk er noget af det vigtigste i denne forbindelse regelmæssighed. Man skal sørge for at børste sine tænder hver morgen og hver aften. Herudover kan man i løbet af dagen børste sine tænder efter behov. Det kan være, hvis man har spist noget, der er sødt eller surt, og man føler, at munden virker klistret eller på anden måde ubehagelig.

I dag findes der et væld af tandbørster, elektriske og manuelle, og spørgsmålet om, hvad der rengør bedst, er ofte genstand for megen diskussion og mange undersøgelser.

Konklusionen er, at en elektrisk tandbørste fjerner bakteriebelægninger mere effektivt end en manuel tandbørste. Der er dog ikke tale om nogen stor forskel, og det betyder, at man skal vælge den tandbørste, som man føler sig bedst tilpas med.

Der er dog to grupper i befolkningen, som kan have speciel glæde af en elektrisk tandbørste, som Oral-B (Braun) Pro 6000, og det er ældre mennesker og børn.

I forhold til ældre, hvor fingrene måske er blevet lidt stive og finmotorikken ikke er helt så god som den har været, kan det være en fordel med den elektriske tandbørstes forholdsvis kraftige håndtag, så man har lettere ved at holde. Hvis fingrene er blevet lidt mindre bøjelige og føjelige, kan det være svært at komme ind i alle hjørner og kroge i munden, og her kan elektronikken og automatikken være en stor hjælp.

Hvad angår de yngste, synes mange børn, at det er væsentligt sjovere at børste tænder med en elektrisk tandbørste, som ofte opfattes som et stykke legetøj.

Oral-B (Braun) Pro 6000 er dog ikke en hvilken som helst el-tandbørste. Den hører til blandt de mere avancerede af slagsen og kommer med en Bluetooth SmartGuide, som du kan downloade. På den måde kan du få en oversigt over dine daglige resultater og personliggøre din tandbørstning. Den er udviklet til at have 5 børstebevægelser, som betyder, at du kan komme ind så at sige overalt i munden og således opnå en mere effektiv tandbørstning.