På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Oral-B (Braun) Oral-B SmartSeries Pro 6000 køb.

Oral-B (Braun) Oral-B SmartSeries Pro 6000

Effektiv og brugervenlig tandbørste - optimal tandbørstning.

Med Oral-B (Braun) Pro 6000 er du sikret rene og sunde tænder, uden at du risikerer at skade tandkødet.

Det har aldrig været billigt at gå til tandlæge, men med de priser vi ser i dag, er der al mulig grund til at passe godt på sine tænder og tandkød.

Og, der skal slet ikke så meget til for at holde sine tænder sunde. Faktisk er noget af det vigtigste i denne forbindelse regelmæssighed. Man skal sørge for at børste sine tænder hver morgen og hver aften. Herudover kan man i løbet af dagen børste sine tænder efter behov. Det kan være, hvis man har spist noget, der er sødt eller surt, og man føler, at munden virker klistret eller på anden måde ubehagelig.

I dag findes der et væld af tandbørster, elektriske og manuelle, og spørgsmålet om, hvad der rengør bedst, er ofte genstand for megen diskussion og mange undersøgelser.

Konklusionen er, at en elektrisk tandbørste fjerner bakteriebelægninger mere effektivt end en manuel tandbørste. Der er dog ikke tale om nogen stor forskel, og det betyder, at man skal vælge den tandbørste, som man føler sig bedst tilpas med.

Der er dog to grupper i befolkningen, som kan have speciel glæde af en elektrisk tandbørste, som Oral-B (Braun) Pro 6000, og det er ældre mennesker og børn.

I forhold til ældre, hvor fingrene måske er blevet lidt stive og finmotorikken ikke er helt så god som den har været, kan det være en fordel med den elektriske tandbørstes forholdsvis kraftige håndtag, så man har lettere ved at holde. Hvis fingrene er blevet lidt mindre bøjelige og føjelige, kan det være svært at komme ind i alle hjørner og kroge i munden, og her kan elektronikken og automatikken være en stor hjælp.

Hvad angår de yngste, synes mange børn, at det er væsentligt sjovere at børste tænder med en elektrisk tandbørste, som ofte opfattes som et stykke legetøj.

Oral-B (Braun) Pro 6000 er dog ikke en hvilken som helst el-tandbørste. Den hører til blandt de mere avancerede af slagsen og kommer med en Bluetooth SmartGuide, som du kan downloade. På den måde kan du få en oversigt over dine daglige resultater og personliggøre din tandbørstning. Den er udviklet til at have 5 børstebevægelser, som betyder, at du kan komme ind så at sige overalt i munden og således opnå en mere effektiv tandbørstning.