På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at retunere produkter.

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017)

Flere butikker under denne annonce
 • Bøger & papir

 • Hint

 • På lager

 • kr 470 - 497 inkl. fragt

  kr 450 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Arnold Busck

 • HINT - Spil

 • Ukendt

  2 - 5 Dage
 • kr 509 inkl. fragt

  kr 450 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bezzerwizzer Hint køb.

Bezzerwizzer Hint

Få de vildeste latterkramper med HINT fra Bezzerwizzer.

Bezzerwizzer har udsendt et spil, der virkelig vil få enhver fest til at lyse op – her kommer både du selv og de andre gæster ud af jeres element.

Bezzerwizzer HINT er modsat deres andre spil ikke et triviaspil. Det er snarere et spil, hvor du har en stor fordel, hvis du er en lille smule kreativt anlagt. Er du ikke det, kan du dog drage fordel, hvis du bare tør kaste dig ud i udfordringer. Bezzerwizzer HINT handler om at få sine medspillere til at gætte, hvad man forsøger at fortælle dem med hints.

Der er flere forskellige typer hints, du kommer til at skulle give i Bezzerwizzer HINT. Du kommer blandt andet til at skulle tale, mime og nynne dine hints, og det er ikke altid lige nemme emner, du skal formidle. Hvordan ville du for eksempel mime Sovjetunionen eller andre lande, der ikke længere findes? En ting er sikkert – du kommer til at blive bidt af det. Bezzerwizzer HINT fanger de fleste, og når det lykkes at få sit hint igennem til sine medspillere og pointet går ind, er der virkelig høj stemning.

Du skal ikke være bange, hvis du ikke er meget for opmærksomheden på dig. Alle kan være med til Bezzerwizzer HINT. Aftal med dine medspillere, at du helst bare vil gætte og ikke selv optræde eller vent i hvert fald, til du lige har set, at alle højest sandsynligt kommer til at se virkelig skøre ud – korterne er skøre og skønne nok til, at det bliver meget svært selv for oscar-skuespillere at lave præstationer, der ikke er til at grine af, men på den helt fantastiske måde.

Bezzerwizzer HINT er virkelig også en mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Brug det som teambulding på arbejdet eller i en ny klasse og find ud af, hvordan jeres tankemønstre er i forhold til hinanden. Det giver en vanvittig sjov dag, god stemning og kan muligvis hjælpe jer med at finde ud af, hvem der tænker ens, så I kan bruge det mere strategisk på sigt.

Du har 90 sekunder til at formidle 5 forskellige hints, og dit hold skal være virkelig varsomme, for der er altid ord, de ikke må gætte på. Bezzerwizzer HINT er uden tvivl både et sjovt og et virkelig spændende spil, der vil kunne få langt de fleste op af stolen og i gang med at synge, mime og te sig tosset.