• Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit FIFA 16 køb.

FIFA 16

FIFA 16 er forbedret på flere niveauer.

FIFA er tilbage i topform med FIFA 16. EA Sports har finpudset de tekniske detaljer, så nu er der basis for timevis af kvalitetsfodbold på en stabil platform uden tekniske fejl. Allerede på coveret finder du den første nyhed. Spillerne på coveret er nemlig valgt på baggrund af en afstemning blandt brugerne. Spillet går også et skridt i retning af ligestilling, for for første gang finder du kvindelige spillere, endda også på coveret.

Der er for eksempel tilføjet en Training Mode til Career Mode. Her kan spilleren udvikle sine fodboldtalenter uden at sætte dem på banen i kampe. Udvikling sker gennem målrettet træning af bestemte egenskaber, hvilket øger spillerens transferværdi. Der er også tilføjet en del nye features som nye driblinger og afleveringsmuligheder. Med no touch dribling kan du bevæge dig uden om bolden, og det kan kombineres med almindelige sprintdriblinger og normale driblinger.Det gør spillet endnu mere levende og dynamisk. Udover de kendte typer afleveringer har du nu i FIFA 16 også ”passing with purpose” funktionen, hvor du afleverer kraftigere og mere direkte. En fed feature på lange distancer. Som i tidligere udgaver kan du øve dig i at bruge de gamle og nye features i Skill Games.

Spillet har tolv landshold fra Australien, Brasilien, Canada, Kina, England, Frankrig, Tyskland, Italien, Mexico, Spanien, Sverige og USA samt 78 stadioner, hvoraf de 50 kendes fra virkeligheden. I Seasons finder du forskellige klubber, og med FUT Draft får du lov at opstille et hold ved at vælge spillere til hver position af en gruppe på seks muligheder. Her skal du så balancere de naturlige evner hos hver spiller og være opmærksom på hver spillers bidrag til holdets kemi. Her kommer dine managerevner virkelig på prøve. Når du er klar med dit hold, kan du deltage i en turnering, indtil du bliver elimineret. Din belønning bestemmes af din sværhedsgrad og antallet af sejre. Det koster guldmønter at deltage, men du kan samtidig vinde flere pakker og spillere i FUT Draft.

Der er også sket forbedringer på FIFA Ultimate Team, særligt på pack management, transfer market, squad chemistry, consumables og spillerbytte. Samtidigt er det nu muligt at spille venskabskampe, inden sæsonen går i gang. Sejr i disse venskabskampe tæller positivt på transferbudgettet og spillernes transferværdi. I venskabskampene er der heller ingen grænse for antallet af udskiftninger. Det nye FIFA 16 er klart forbedret i forhold til tidligere år, så nu er det bare med at finde fodboldtrøjen frem og sætte dit hold.