NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple TV (3rd Gen) køb.

Apple TV (3rd Gen)

Med Apple TV bestemmer du selv, hvad du vil se på TV.

Når vi bruger vores mobil og tablet, benytter de fleste af os af mange apps. Det gør vi også i stigende grad på vores TV. Med et Apple TV kan du få direkte adgang på dit TV til Apples iTunes Store og de mange muligheder der. Du kan også forbinde TV’et med din computer, tablet eller smartphone.

Når du tilslutter Apple TV, som er en TV-boks, til dit TV, får du direkte adgang til iTunes Store, hvor du finder masser af film, videoer og musik. Du skal blot sætte netledningen i stikkontakten og koble Apple TV til dit TV med et HDMI-kabel, så er du klar.

Se det hele på ’storskærm’

Indimellem kan det være rart at se noget på ’storskærm’. Det gælder ikke mindst, hvis der er flere, der skal se med. Det er ikke nemt at være mange om at se film eller billeder på en lille computerskærm.

Via internettet/WIFI kan du hente indhold fra din computer og vise det på en langt større TV-skærm. Det kan for eksempel være feriebillederne, film og videoer, du har liggende, eller noget helt andet. Apple TV er altså en form for mediecenter.

Hvis du har et Apple-produkt som en iPhone, en iPad, en iPodTouch eller en MacBook kan du streame alting trådløst via Bluetooth og se det direkte på dit TV. Det sker via Apples egen teknologi AirPlay og kræver ingen opsætning eller andet.

Fjernbetjeningen, der følger med et Apple TV, er en simpel en af slagsen. Den har bare nogle få knapper og er således nem at bruge. Har du imidlertid brug for at indtaste tekst, kan du i stedet tilkoble og bruge din smartphone som fjernbetjening.

Med Apple TV bestemmer du selv, hvad du vil se på TV

Efterhånden vænner vi os mere og mere til, at vi selv vil vælge, hvad vi vil se på vores TV. Vi foretrækker også at se TV og andet, når det passer os bedst, og der hvor det passer os bedst. Det er netop det, som Apple TV giver mulighed for. Vi gør det allerede i dag med spil og meget andet, men i fremtiden mener Apple altså, at det bliver alt på skærmen, som vi ser, når vi har lyst.

Hos Apple kalder de Apple TV for fremtidens TV – fordi de netop mener, at vi i fremtiden i højere grad, eller måske en dag udelukkende, kommer til at se TV via apps.