Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

 • Forhandlere
 • Produkt
 • Tilgængelighed
 • Pris
 • edbsen.dk

 • Apple TV

 • På lager

  2 - 4 Dage
 • kr 840 inkl. fragt

  kr 800 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple TV (3rd Gen) køb.

Apple TV (3rd Gen)

Med Apple TV bestemmer du selv, hvad du vil se på TV.

Når vi bruger vores mobil og tablet, benytter de fleste af os af mange apps. Det gør vi også i stigende grad på vores TV. Med et Apple TV kan du få direkte adgang på dit TV til Apples iTunes Store og de mange muligheder der. Du kan også forbinde TV’et med din computer, tablet eller smartphone.

Når du tilslutter Apple TV, som er en TV-boks, til dit TV, får du direkte adgang til iTunes Store, hvor du finder masser af film, videoer og musik. Du skal blot sætte netledningen i stikkontakten og koble Apple TV til dit TV med et HDMI-kabel, så er du klar.

Se det hele på ’storskærm’

Indimellem kan det være rart at se noget på ’storskærm’. Det gælder ikke mindst, hvis der er flere, der skal se med. Det er ikke nemt at være mange om at se film eller billeder på en lille computerskærm.

Via internettet/WIFI kan du hente indhold fra din computer og vise det på en langt større TV-skærm. Det kan for eksempel være feriebillederne, film og videoer, du har liggende, eller noget helt andet. Apple TV er altså en form for mediecenter.

Hvis du har et Apple-produkt som en iPhone, en iPad, en iPodTouch eller en MacBook kan du streame alting trådløst via Bluetooth og se det direkte på dit TV. Det sker via Apples egen teknologi AirPlay og kræver ingen opsætning eller andet.

Fjernbetjeningen, der følger med et Apple TV, er en simpel en af slagsen. Den har bare nogle få knapper og er således nem at bruge. Har du imidlertid brug for at indtaste tekst, kan du i stedet tilkoble og bruge din smartphone som fjernbetjening.

Med Apple TV bestemmer du selv, hvad du vil se på TV

Efterhånden vænner vi os mere og mere til, at vi selv vil vælge, hvad vi vil se på vores TV. Vi foretrækker også at se TV og andet, når det passer os bedst, og der hvor det passer os bedst. Det er netop det, som Apple TV giver mulighed for. Vi gør det allerede i dag med spil og meget andet, men i fremtiden mener Apple altså, at det bliver alt på skærmen, som vi ser, når vi har lyst.

Hos Apple kalder de Apple TV for fremtidens TV – fordi de netop mener, at vi i fremtiden i højere grad, eller måske en dag udelukkende, kommer til at se TV via apps.