På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Remington Pro Power HC5800 køb.

Remington Pro Power HC5800

Kombineret skæg- og hårtrimmer fra Remington.

Denne nye skægtrimmer fungerer fantastisk både til skæg og hår og giver et flot resultat.

Remington Pro Power HC5800 er blandt det nyeste inden for trådløse hår- og skægtrimmere. Til en fornuftig pris får du en fantastisk maskine, der kan give gode resultater og skarpe linjer på både dit skæg og i håret. Skærene på denne nye maskine er titaniumbelagte, hvilket giver en holdbarhed ud over det sædvanlige og giver derfor din nye maskine en utrolig lang levetid. Skærene er også bygget med en speciel selvslibende funktion, der gør at du altid har knivskabe skår, der let og elegant sørger for at give et smukt resultat.

Med denne nye model fra Remington kan du glemme alt om tidligere ældre modeller, der både river og niver i dit hår. Dens skabe selvslibende skår leverer nemlig en fantastisk klipning. Remington Pro Power er udstyret med et effektivt lithiumbatteri, der giver hele 120 minutters trådløs brug. På en enkel opladning kan du altså let både klippe dit hår og trimme dit skæg adskillige gange, før du behøver at oplade den igen.

En af de lækre funktioner som denne trimmer har, er den såkaldte Boost funktion. Denne sørger for at give fuld styrke og lidt ekstra kræfter, når det kræves. Dette er specielt godt for dig, der har tykt hår eller skæg. Den justerer helt selv, hvornår der er behov for mere power end normalt, så du nemt kan foretage en klipning eller barbering, selvom du ikke har meget forstand på trimmere. Der er også en indbygget justerbar længdeindstilling, så du kan vælge alt lige fra 3-42 MM. Du kan altså få en præcis trimning efter dine behov og ønsker.

På blot 4,5 time er trimmeren også igen fuldt ladet, så du kan nyde af mange nye klipninger hurtigt igen. Batteriet er desuden udstyret med en hurtig opladningsfunktion, der gør at du på blot 10 minutter kan lade nok til at få en hel klipning. Den oplades ved hjælp af et standard USB-kabel, så du kan anvende den sammen med dine mange andre ladere.

En lækker detalje ved denne maskine er den indbyggede studsekam, der er specielt god til skæg. Her kan du justere fra 1-13 MM, så du får et præcist og skarpt resultat, også der hvor du gerne vil lave lidt kanter og detaljer. På det digitale display kan du altid se, hvor meget batteri der er tilbage på din trimmer.