På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

Flere butikker under denne annonce
 • Kære Børn

 • Baby Jogger City Elite

 • Ukendt

 • kr 4.499 inkl. fragt

  kr 4.499 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • ØnskeBørn

 • City Elite, Single, Gray

 • Ukendt

 • kr 5.799 inkl. fragt

  kr 5.799 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • BarnevognsHuset

 • Baby Jogger City Elite Sort -

 • Ukendt

 • kr 5.824 inkl. fragt

  kr 5.799 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Baby Jogger City Elite Single køb.

Baby Jogger City Elite Single

Smart klapvogn i luksusklassen – funktionel og brugervenlig.

Velfungerende kalecheklapvogn, der klarer de fleste terræner. Her får du en kvalitetsvogn med mange funktioner, der gør det nemt og effektivt at transportere dit barn rundt.

Skal du snart ud og handle ny klapvogn? Hvis du også har den holdning, at når der kommer en lille ny til verden, så skal udstyret bare være i orden, så er Baby Jogger City Elite Single måske noget for dig og din baby.

Her er der tale om en kalecheklapvogn i luksusklassen, hvor der er blevet kræset for funktioner og detaljer, så den fremstår flot og robust. Klapvognen kan allerede tages i brug fra barnets fødsel og frem, hvilket vil sige, indtil det har nået en vægt på 34 kg, for det er nemlig den max. vægtbelastning, som den må udsættes for. Det betyder, at du har en fantastisk transporter til dit barn længe fremover, og det er derfor penge, der er givet godt ud.

Klapvognen er terrængående, hvilket vil sige, at den er udviklet til at kunne klare alle mulige terræner, så som f.eks. by, land, skov, etc. Det er naturligvis en fordel, for derved har du masser af muligheder for at tage den lille med ud og præsentere hende/ham for nogle fantastiske omgivelser. For at gøre det så sikkert og komfortabelt som muligt for dit barn at komme med ud i andre omgivelser, er klapvognen forsynet med en smart fodstøtte og en støddæmpende forgaffel.

Af andre spændende specifikationer kan nævnes: En håndholdt parkeringsbremse, der sikrer klapvognen mod at rulle, et justérbart styr, så du får den højde, der passer dig, indstillelige forhjul, en 3-delt kaleche, Quick-Fold systemet, som gør det nemt at folde vognen sammen med ét træk. Det er Baby Joggers eget patenterede system, og det er virkeligt med til at gøre det nemt at håndtere klapvognen, når den skal ind i bilen eller gemmes af vejen derhjemme.

Producenten af klapvognen er Baby Jogger, som er kendt for at udvikle mange lækre klapvogne. Baby Jogger City Elite Single er dog den, der har klaret sig bedst i tests, hvor den blandt andet er blevet kåret til netop ”bedst i test”. Det er bestemt ikke uden grund, for her får du noget for dine penge, ikke kun aktuelt her og nu, men i lang tid fremover. Så kig nærmere på, hvad det er du får for dine penge - det er ikke så lidt.