Baby Jogger City Elite Single

Internationale butikker
Pris inkl. fragt
BarnevognsHuset

Baby Jogger City E... Sort - kun i butik

Baby Jogger City Elite Sort - kun i butik

Baby Jogger City Elite Sort - kun i butik

4.124 kr.
4.099 kr. ekskl. fragt
Til butik
Kære Børn

Baby Jogger City Elite

Baby Jogger City Elite

Baby Jogger City Elite

5.799 kr.
Fri fragt
Til butik
ØnskeBørn

City Elite, Black

City Elite, Black

City Elite, Black

5.799 kr.
Fri fragt
Til butik

Velfungerende kalecheklapvogn, der klarer de fleste terræner. Her får du en kvalitetsvogn med mange funktioner, der gør det nemt og effektivt at transportere dit barn rundt.

Skal du snart ud og handle ny klapvogn? Hvis du også har den holdning, at når der kommer en lille ny til verden, så skal udstyret bare være i orden, så er Baby Jogger City Elite Single måske noget for dig og din baby.

Her er der tale om en kalecheklapvogn i luksusklassen, hvor der er blevet kræset for funktioner og detaljer, så den fremstår flot og robust. Klapvognen kan allerede tages i brug fra barnets fødsel og frem, hvilket vil sige, indtil det har nået en vægt på 34 kg, for det er nemlig den max. vægtbelastning, som den må udsættes for. Det betyder, at du har en fantastisk transporter til dit barn længe fremover, og det er derfor penge, der er givet godt ud.

Klapvognen er terrængående, hvilket vil sige, at den er udviklet til at kunne klare alle mulige terræner, så som f.eks. by, land, skov, etc. Det er naturligvis en fordel, for derved har du masser af muligheder for at tage den lille med ud og præsentere hende/ham for nogle fantastiske omgivelser. For at gøre det så sikkert og komfortabelt som muligt for dit barn at komme med ud i andre omgivelser, er klapvognen forsynet med en smart fodstøtte og en støddæmpende forgaffel.

Af andre spændende specifikationer kan nævnes: En håndholdt parkeringsbremse, der sikrer klapvognen mod at rulle, et justérbart styr, så du får den højde, der passer dig, indstillelige forhjul, en 3-delt kaleche, Quick-Fold systemet, som gør det nemt at folde vognen sammen med ét træk. Det er Baby Joggers eget patenterede system, og det er virkeligt med til at gøre det nemt at håndtere klapvognen, når den skal ind i bilen eller gemmes af vejen derhjemme.

Producenten af klapvognen er Baby Jogger, som er kendt for at udvikle mange lækre klapvogne. Baby Jogger City Elite Single er dog den, der har klaret sig bedst i tests, hvor den blandt andet er blevet kåret til netop ”bedst i test”. Det er bestemt ikke uden grund, for her får du noget for dine penge, ikke kun aktuelt her og nu, men i lang tid fremover. Så kig nærmere på, hvad det er du får for dine penge - det er ikke så lidt.

Produkt

Produktnavn
City Elite Single

Produktegenskaber

Barnevognstype
Kalecheklapvogne
Inklusiv
Sæde
EU sikkerhedsstandard
EN1888
Maximum vægt
15.0 kg

Funktioner

Egenskaber
Justerbar ryglæn, Liggeposition, Opbevarings plads, Hjul med kuglelejer, Udtrækkelig Solskærm, Justerbart styr, Justerbar fodstøtte
Sele
5-punktssele

Design

Farve
Sort, Grå, Rød
Sæder
1
Antal hjul
3
Fronthjul
Drejelig / fast forhjul
Hjul type
Luft
Bremse type
Håndbremse

Størrelse

Bredde
67.5 cm
Højde
117.0 cm
Dybde
119.5 cm
Vægt
11.9 kg
Bredde (foldet/inkl.hjul)
67.5 cm
Højde (foldet/inkl.hjul)
85.0 cm
Dybde (foldet/inkl.hjul)
35.5 cm