Flere butikker under denne annonce
  • Kop&Kande

  • Bosch elkedel sort model twk8613p

  • På lager

  • kr 830 inkl. fragt

    kr 830 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bosch TWK8613 køb.

Bosch TWK8613

Smart og effektiv elkedel fra Bosch.

Denne lækre nye elkedel fra Bosch er både flot at have stående, og så gør den jobbet hurtigt og effektivt.

Denne smarte nye elkedel fra Bosch er blandt markedets bedste. Dette er fremtidens elkedel med helt nye funktioner, som du aldrig troede muligt før. Det bedste er, at den kombinerer et gode funktioner og egenskaber med et smukt ydre, så den passer godt ind i køkkenet.

Bosch er så glade for deres nye elkedel, at de lov fuld returret i op til 60 dage efter brug, hvis du ikke er tilfreds med den. Den er testvinder i blandt andet Tænk magasinet, hvor den forståeligt nok fik topkarakter efter topkarakter. Den er i en flot blank sort med lækre metaldetaljer, der gør den en fornøjelse at se på, men det er først, når du begynder at anvende den, at den for alvor kommer til at overbevise dig.

Med en smart temperaturkontrol kan du helt selv vælge, præcis hvor varmt du vil have vandet. I stedet for blot at have en funktion har denne elkedel altså mulighed for at koge vandet op til henholdsvis 70, 80, 90 eller 100 grader alt efter dine præferencer. Den har desuden en såkaldt ”Hold Varm” funktion, så du kan sætte vand over, selvom du måske ikke lige er klar fra badet eller hvad som helst andet, og så holdes det kogte vand ved den samme temperatur, til du vender tilbage til kedlen igen.

Der er 360 graders adgang til den smarte lille sokkel, og kedlen kan rumme 1,5 liter. Den rustfrie stålbund gør den ekstra holdbar. Der er desuden et smart kalkfilter i rustfrit stål, som kan tages ud og rengøres, hvis dette skulle blive nødvendigt. Der er en vandmåler både foran og bagpå på den, og på en smart lille knap kan du åbne og lukke låget.

Med sine 2400 Watt kan den lynhurtigt have en hel fyldt kande vand klar til den ønskede temperatur. Med den nye Bosch elkedel slipper du altså for at bruge tid på at vente, som du før gjorde på ældre modeller. En anden funktion som den har er den automatiske dampstopper, der som navnet antyder sørger for at stoppe for dampen, så snart vandet er oppe at koge og har ramt den ønskede temperatur. Der er også påmonteret en dækselafbryder samt en smart ledningsoprulning i basen af kedlen, så du slipper for at have ledninger fremme. Dette er med andre ord den ultimative elkedel, der kan glæde dig de næste mange år.