Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Retrorocks.dk

Frituregryde Tefal... y 1,5 L 1500W Sort

Frituregryde Tefal YV... fry 1,5 L 1500W Sort

Frituregryde Tefal YV960120 Actifry 1,5 L 1500W Sort

Fragt ukendt
4.620 kr. ekskl. fragt
Til butik

Enestående frituregryde til fedtfattig tilberedning af lækker og sund mad - nemt og hurtigt.

Friturestegte fødevarer behøver ikke at være usunde. Faktisk kan de være både lækre og sunde, så længe man sørger for at investere i kvalitetsudstyr, der er investeret masser af tid og penge på at udvikle optimalt. Med Tefal Actifry 2-in-1 er du garanteret en lille maskine/varmluftsovn/bordovn/friture, som kan gøre al mad, der sædvanligvis kræver rimeligt store mængder af olie, langt sundere og betydeligt mere fedtfattigt.

Med bare 1 skefuld olie er du klar til at tilberede masser af sunde og fedtfattige retter til familie og venner. Glem alt om dårlig samvittighed ved at spise pommes frites, for også her gælder reglen med den ene skefuld olie. Det kan være svært at forestille sig, når man tømte en hel flaske solsikkeolie ud i en gryde sidst, der skulle nydes nuggets. Men sådan er realiteterne, og det er naturligvis noget, der i sidste ende vil have en positiv effekt på sundheden. Foruden pommes frites og nuggets, kan du tilberede forårsruller, falafler, diverse kødretter, stegte grøntsager og meget, meget andet med god samvittighed. Det har ganske enkelt ikke været nemmere og hurtigere.

Som set ovenfor kan det være svært præcis at finde den helt rigtige betegnelse for denne fantastiske køkkenmaskine. Når alt kommer til alt, minder den mest om alt om en varmluftovn med en drejearm, der roterer under tilberedningen. Du slipper derfor for at skulle bruge tid og armkræfter på at stå og røre i en frituregryde. Her er der igen fare for, at maden brænder på, eller at maden ikke bliver tilberedt ordentligt på alle sider. Det er der helt styr på.

Tefal Actifry 2-in-1 fremstår flot og brugervenlig. Den er fremstillet i hærdet plast og leveres med en udtagelig gryde, der er belagt med teflon, og som nemt kan fjernes i et snuptag ved hjælp af et robust håndtag. Da der kun findes 3 knapper, er den fantastisk nem at bruge, selv om du ikke skulle høre til de mest teknisk begavede. En knap er en start/sluk-knap, en anden er til indstilling af tid og en tredje er til at klikke gryden åben.

Med hensyn til rengøring er den særdeles nem at rengøre, fordi mængden af olie er så begrænset. Det betyder, at du nemt kan vaske den op manuelt eller putte den i opvaskemaskinen. Begge dele fungerer perfekt.

Produkt

Produktnavn
Actifry 9601 2-in-1

Produktegenskaber

Type
Varmluft frituregryde
Farve
Sort
Kapacitet
1.5 kg
Oliekapacitet
1.7 L
Effekt
1400 W
Egenskaber
Timer, Dele tåler maskineopvask, Flytbar indsats, Transparent låg
Højde
300 mm
Dybde
490 mm
Bredde
389 mm
Vægt
6.0 kg