På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

Flere butikker under denne annonce
 • Csar

 • Frituregryde Tefal YV960120...

 • Ukendt

 • Fragt ukendt

  kr 2.479 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Retrorocks.dk

 • Frituregryde Tefal YV960120 Actifry 1,5 L 1500W Sort

 • På lager

 • Fragt ukendt

  kr 4.620 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Tefal Actifry 9601 2-in-1 køb.

Tefal Actifry 9601 2-in-1

Brugervenlig og funktionel frituregryde til sundere livsstil.

Enestående frituregryde til fedtfattig tilberedning af lækker og sund mad - nemt og hurtigt.

Friturestegte fødevarer behøver ikke at være usunde. Faktisk kan de være både lækre og sunde, så længe man sørger for at investere i kvalitetsudstyr, der er investeret masser af tid og penge på at udvikle optimalt. Med Tefal Actifry 2-in-1 er du garanteret en lille maskine/varmluftsovn/bordovn/friture, som kan gøre al mad, der sædvanligvis kræver rimeligt store mængder af olie, langt sundere og betydeligt mere fedtfattigt.

Med bare 1 skefuld olie er du klar til at tilberede masser af sunde og fedtfattige retter til familie og venner. Glem alt om dårlig samvittighed ved at spise pommes frites, for også her gælder reglen med den ene skefuld olie. Det kan være svært at forestille sig, når man tømte en hel flaske solsikkeolie ud i en gryde sidst, der skulle nydes nuggets. Men sådan er realiteterne, og det er naturligvis noget, der i sidste ende vil have en positiv effekt på sundheden. Foruden pommes frites og nuggets, kan du tilberede forårsruller, falafler, diverse kødretter, stegte grøntsager og meget, meget andet med god samvittighed. Det har ganske enkelt ikke været nemmere og hurtigere.

Som set ovenfor kan det være svært præcis at finde den helt rigtige betegnelse for denne fantastiske køkkenmaskine. Når alt kommer til alt, minder den mest om alt om en varmluftovn med en drejearm, der roterer under tilberedningen. Du slipper derfor for at skulle bruge tid og armkræfter på at stå og røre i en frituregryde. Her er der igen fare for, at maden brænder på, eller at maden ikke bliver tilberedt ordentligt på alle sider. Det er der helt styr på.

Tefal Actifry 2-in-1 fremstår flot og brugervenlig. Den er fremstillet i hærdet plast og leveres med en udtagelig gryde, der er belagt med teflon, og som nemt kan fjernes i et snuptag ved hjælp af et robust håndtag. Da der kun findes 3 knapper, er den fantastisk nem at bruge, selv om du ikke skulle høre til de mest teknisk begavede. En knap er en start/sluk-knap, en anden er til indstilling af tid og en tredje er til at klikke gryden åben.

Med hensyn til rengøring er den særdeles nem at rengøre, fordi mængden af olie er så begrænset. Det betyder, at du nemt kan vaske den op manuelt eller putte den i opvaskemaskinen. Begge dele fungerer perfekt.