På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Moccamaster KB 741 køb.

Moccamaster KB 741

Funktionel, driftssikker og brugervenlig Moccamaster KB 741.

En investering i denne kaffemaskine er en investering i fremtidig, optimal kaffebrygning.

Kaffebrygger, kaffemaskine eller moccamaster - hvad enten du bruger den ene eller anden betegnelse, er der i sidste ende tale om det samme, nemlig en maskine der kan brygge dig en dejlig kop varm kaffe.

Danskerne er et kaffeelskende folkefærd, og når man lægger alle kaffepauserne sammen, så regner man med, at danskerne rundt regnet drikker ca. 20 millioner kopper kaffe om dagen.

Hvis du vil være sikker på at have nem og hurtig adgang til hjemmelavet kaffe til dig, din familie og venner, så skulle du måske overveje at købe en Moccamaster KB 741. Den fremstår særdeles helstøbt og er fremstillet i poleret aluminium. Det gør den robust og designmæssigt stilren og med en vis kølig elegance, som passer ind i de fleste hjem. Størrelsen er: Højde: 36 cm x Bredde: 15 cm x Dybde: 33 cm og med en vægt på bare 2,4 kg får du en kaffemaskine, der er let at håndtere, hvis du f.eks. vil have den en tur med i sommerhuset eller campingvognen.

Bag det kølige ydre findes der en driftssikker motor, som med en rigtig god kapacitet på 1520 watt sikrer, at du altid er inden for rækkevidde af en velbrygget kop kaffe, og at du er garanteret det langt ud i fremtiden. Herudover kan du glæde dig over, at kaffemaskinen har 2 varmelegemer, så du aldrig risiker ikke at kunne nyde kaffe med den helt rette temperatur. Det gælder, både når der brygges, og når der skal serveres. Da du har mulighed for selv at regulere varmepladen, er det helt og aldeles op til dig at bestemme, hvornår du synes, at nu er kaffen klar.

Hvis du er en habil kaffedrikker, ved du også, at der ikke findes ret meget der er mere frustrerende end at se frem til en velduftende kop kaffe, blot for at opdage, at den temperaturmæssigt ikke lever op til det optimale. Det kan du nu undgå med Moccamaster KB 741.

Med det praktiske drypstop undgår du irriterende sjatter kaffe på køkkenbordet. Af andre specifikationer kan nævnes, at den har en kapacitet på 10 kopper, og da bryggetiden for disse er ca. 6 minutter, kan du lynhurtigt forkæle dem omkring dig med en kop velbrygget kaffe.

Alt i alt en særdeles velfungerende og brugervenlig kaffemaskine, der opfylder de flestes be