Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Kop&Kande

Melitta kaffemaski... t 3.0 1,25 liter.

Melitta kaffemaskine ... ent 3.0 1,25 liter.

Melitta kaffemaskine Excellent 3.0 1,25 liter.

650 kr.
Fri fragt
Til butik
Hushjælpen

Melitta Excellent 3.0 Sort

Melitta Excellent 3.0 Sort

Melitta Excellent 3.0 Sort

669 kr.
Fri fragt
Til butik
Værsgo

Kaffemaskine Excellent grande

Kaffemaskine Excellent grande

Kaffemaskine Excellent grande

700 kr.
Fri fragt
Til butik
El-Dorado

Melitta Excellent 3.0 Kaffemaskine

Melitta Excellent 3.0 Kaffemaskine

Melitta Excellent 3.0 Kaffemaskine

799 kr.
599 kr. ekskl. fragt
Til butik

Melitta Excellent 3.0 er en helt klassisk kaffemaskine, som brygger lækre, friske kopper kaffe på få minutter.

Denne flotte kaffemaskine, Melitta Excellent 3.0, er Danmarks mest solgte. Og det er bestemt ikke noget tilfælde. Melitta Excellent 3.0 kommer i et flot retro design, som vil pynte i ethvert køkken. Kaffemaskinen fra Melitta kan brygge op til 10 kopper kaffe på ganske få minutter. Du kan selv bestemme, hvor meget vand og kaffepulver, du vil hælde i maskinen, og du kan derved selv bestemme kaffens styrke. Vandbeholderen er transparent, så du let kan se, hvor meget vand du fylder i maskinen. Vandkapaciteten er 1,25 liter, hvilket altså svarer til omtrent 10 almindelige kopper kaffe.

Melitta Excellent 3.0 har et låg, der er nemt at tage af, så du får en nemmere rengøring. For at sikre en frisk kaffe, bør du skylle låget mindst én gang om ugen. Under låget sidder et stort brusehoved, som er med til at give kaffen en endnu bedre aroma.

Melitta Excellent 3.0 brygger kaffen ved 96 grader, hvilket er optimal temperatur for en kop kaffe. Den har dobbelt varmelegeme, hvilket betyder, at den både kan opvarme kaffen, men også holde kaffen varm, når den har nået de 96 grader. Kaffen kan altså holde sig varm i et par timer, så du ikke behøver at skynde dig. Efter 2 timer slukker varmelegemerne automatisk.

Melitta Excellent 3.0 har vundet prisen ”Den Gyldne Bønne.” Det er en pris, som European Coffee Brewing Centre giver til kaffemaskiner, der formår at producere kaffe i højeste kvalitet. Kaffemaskinen kommer med en glaskande, som kaffen automatisk løber ned i. Hvis du ønsker det, kan du i stedet køber en stålkande med thermo, som kan holde kaffen varm i længere tid.

Melitta har udviklet sin egen etiket, som fortæller, om et produkt er bæredygtigt og miljøvenligt eller ej. Produkterne kan få mellem 1 og 5 stjerner og måles blandt andet på ressourceforbrug under produktion, ressourceforbrug i forbindelse med produktion af emballage og strømbesparelse. Melitta Excellent 3.0 scorer 4 ud af 5 stjerner – den næsthøjeste karakter – og kan derfor betegnes som meget miljøvenlig.

Kaffemaskinen fra Melitta kan brygge kaffen på meget få minutter. Det vil cirka tage 6 minutter at brygge 10 kopper kaffe. Jo færre kopper du brygger, desto hurtigere kan Melitta Excellent 3.0 have dem klar.

Produkt

Produktnavn
Excellent 3.0

Produktegenskaber

Type
Filter kaffebrygger
Integreret
Nej
Egenskaber
Automatisk Sluk
Kapacitet
1.25 L
Kapacitet (Kopper)
10
Effekt
1455 W