På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

Flere butikker under denne annonce
 • Nespresso

 • Nespresso Lattissima Touch F511 Kaffemaskine Black Titanium

 • På lager

  1 Dag
 • kr 2.799 inkl. fragt

  kr 2.799 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Nespresso Lattissima Touch EN 550 køb.

Nespresso Lattissima Touch EN 550

Brugervenlig, helautomatisk kaffemaskine af bedste kvalitet.

Nespresso Lattissima Touch – bryg din favoritkaffe under 1 minut – fantastisk aroma og kapacitet.

Danskerne er et kaffeelskende folkefærd. Undersøgelser har vist, at vi dagligt drikker ca. 20 millioner kopper kaffe, og det foregår både derhjemme, på job, på undervisningsinstitutioner og mange andre steder, hvor der er mulighed for det. Tidspunkterne, hvor man nyder en kop dejlig, velsmagende kaffe, er spredt ud over det meste af dagen. Der er dog ét tidspunkt, hvor en rigtigt stor del af danskerne ikke kunne forestille sig at skulle undvære kaffen, og det er om morgenen. Morgenkaffen, som typisk er den traditionelle filterkaffe, indtager en klar førsteplads, når det gælder dagens vigtigste kop. Den er for mange et pejlemærke for, om dagen begynder godt eller dårligt.

Grunden til at filterkaffe stadig er manges favorit burde ikke overraske. Det er en kaffe, som vi gennem generationer har nydt, og stadig holder af. Der sker dog ændringer i danskernes kaffevaner i disse år, hvor både nye smage og muligheden for selv at brygge specialkaffe absolut har stor betydning.

Den mulighed har du også, hvis du vælger at investere i en Nespresso Lattissima Touch. Den hører til i kategorien kapselmaskiner og er gået hen og blevet populær hos mange danskere, der holder af at prøve forskellige smagsvarianter, uden at det nødvendigvis betyder en lang bryggetid. Faktisk er tiden, fra du placerer en kapsel i maskinen og til du kan glæde dig over en kop god kaffe, blot 40 sekunder, og det må siges at være godkendt.

For at sikre dig dén smag, som du foretrækker, kan du selv justere, hvor stor en mængde kaffe og mælk der skal tilsættes, så du får netop den styrke og aroma, som giver dig den bedste kaffeoplevelse. Det er nemt og hurtigt.

Designmæssigt fremstår maskinen tidløs og flot med en kompakthed, der giver den et solidt og robust udtryk. Størrelsen er: Højde: 25,8 cm x Bredde: 17,3 cm x Dybde: 3 cm, og vægten er 4,5 kg. Den optager således ikke meget plads og er let at placere i selv mindre køkkener. Med hensyn til rengøring burde det ikke volde de store problemer. Beholderen kan skilles ad og kommes i opvaskemaskinen, mens du blot trykker på knappen ”Clean”, når mælkesystemet skal rengøres. God kaffesmag forudsætter, at vandet er optimalt. Det sikrer du dig bl.a. ved afkalkning af maskinen, som efter ca. 300 kopper giver dig besked.