På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

  • Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Philips Avance Collection HR1871 køb.

Philips Avance Collection HR1871

Velfungerende, kraftfuld saftcentrifuge/juicer, topkvalitet.

Saftcentrigfuge, saftpresser eller juicer. Kært barn har som bekendt mange navne, men uanset navn, så er Philips Avance Collection HR1871 din garanti for lækker juice.

Findes der noget mere forfriskende end et glas friskpresset juice? Udover at smage godt er der endnu en bonus ved en lækker frugt- eller grøntsagsdrik, nemlig at den er sprængfuld af vitaminer og mineraler og dermed et fantastisk sundt supplement til din kost.

Med Philips Avance Collection HR1871 får du nu mulighed for at lave din egen hjemmepressede saft, præcis som du vil have den, hurtigt og nemt. Her er der frit valg på så at sige alle hylder, så du og familien har masser at vælge mellem, og I kan derfor teste og kombinere jer frem til netop jeres favoritter. Det er sjovt og spændende, og så er det en aktivitet, der er både lærerig og lækker, for der skal naturligvis smages på en masse varianter. Det er klart.

Både i forhold til design og funktionalitet er saftcentrifugen i en klasse for sig. Det er en flot og stilren maskine i aluminium med strømlinede flader og linjer uden for mange detaljer, og det gør den særdeles nem at rengøre såvel indvendigt som udvendigt. Indvendigt kan det gøres på under et minut med QuickClean- funktionen. Det eneste, du skal gøre, er, at hælde et glas vand i påfyldningsrøret og trykke på en knap, og så sørger maskinen selv for at skylle fibre og rester bort fra låget. Sien kan derefter rengøres med en svamp eller vaskes ren i opvaskemaskinen. Alle aftagelige dele kan nemlig gå direkte i opvaskemaskinen.

Det kan det smarte og funktionelle drypstop også. Med drypstoppet undgår du irriterende sjatter af saft på køkkenbordet, som derfor forbliver rent og pænt, og du skal så hverken skærme bordet af eller løbende rengøre det.

Philips Avance Collection HR1871 har en stærk motor på 1000 W og dette, kombineret med et bredt udformet påfyldningsrør, gør dit arbejde med frugt og grøntsager særdeles overskueligt. Glem alt om at skulle bruge tid på at skære dem i små stykker, for selv store stykker kan gå direkte ned i centrifugen, også uskrællet. Her sørger de 1000 W for, at selv store og hårde stykker bliver presset optimalt. Du kan vælge mellem 2 hastighedsindstillinger, så du styrer selv, hvornår du synes, at der er brug for mere eller mindre kraft til at presse de forskellige frugter/grøntsager.