På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

Flere butikker under denne annonce
  • Kop&Kande

  • Wilfa Juicer SJ-150a alu

  • Ikke på lager

  • kr 1.999 inkl. fragt

    kr 1.999 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Wilfa SJ-150A køb.

Wilfa SJ-150A

Kraftig og praktisk slowjuicer i høj kvalitet.

Med Wilfa Juicemaster får du en populær slowjuicer, der imponerer med sin gedigene kvalitet og praktiske udformning.

Er du på udkig efter en solid slowjuicer og saftcentrifuge, som er nem og hurtig at betjene? Så er Wilfa's Juicemaster et godt bud. Det er ikke uden grund, at denne juicer bl.a. er testvinder i Politikens juicertest 16. januar 2015. Ikke blot er den solide juicer og saftcentrifuge et stærkt og driftsikkert bekendtskab, der uden problemer juicer alt fra appelsiner til broccoli eller rodfrugter. Den er også særdeles nem at rengøre.

På få minutter laver juiceren en homogen og lækker juice af dine frugter og grøntsager. Juicemasteren presser råvarerne langsomt igennem, så man får en reel og fyldig juice, som har bevaret næringsstofferne fra frugten. Og det gælder uanset om du juicer ananas, gulerødder, rødbeder eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænserne.

Juiceren består af en række enkeltdele, der er lynhurtige at samle og skille ad. Det betyder, at du blot skal skylle de enkelte dele under vandhanen for at gøre den rent. Du slipper for besværret med at få opvaskebørsten ind i små kringelkroge, som ved andre juicemaskiner. Selve filteret er udformet, så det kun tager et minut at gøre rent, mens det på andre juicemaskiner nemt kan komme op på 3 eller 4 minutter. Samtidig har den ingen skarpe kanter eller blade til at stikke ud, så det er nemt at juice sammen med hele familien.

Wilfa Juicemaster har en kraftig motor på 150 watt og en keramisk kværn. Det gør den særdeles stabil i drift og betyder, at juiceren ikke tager farve til sig fra de frugter og grøntsager, du juicer. Den stærke motor betyder desuden, at du også kan bruge juiceren til at lave sorbet af frossen frugt. For eksempel bliver frosne bananer på få minutter til en særdeles delikat og let is, som minder mere om lækker, italiensk gelata end frugt.

Skal du juice tidligt om morgenen, er det heller ikke noget problem. Juiceren har en lyddæmpet motor, så du roligt kan bruge den, selvom resten af familien stadig ligger og sover. Så hvorfor ikke vække familien med en sund og lægger morgenjuice? Lækre juices er en simpel måde at få selv de mest kræsne børn til at indtage broccoli. Prøv også at lade børnene være med til at juice og se, hvordan de store og svært tilgængelige grøntsager på få sekunder forvandler sig til farvestrålende og søde drikke.