Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Licotronic

playbar black

playbar black

playbar black

5.624 kr.
5.579 kr. ekskl. fragt
Til butik
SONOS

PLAYBAR black

PLAYBAR black

PLAYBAR black

Fragt ukendt
5.999 kr. ekskl. fragt
Til butik

Sonos PLAYBAR er en lille fiks enhed, der kan levere fremragende, ekspressiv lyd.

Den ser ikke ud af meget, når man kigger på den, Sonos lille, lækre PLAYBAR, men skinnet bedrager, for PLAYBAREN er i stand til at levere nuanceret, raffineret og ekspressiv lyd i et omfang, man ikke tror, er muligt dens størrelse i betragtning. PLAYBAREN indeholder ni aktive højttalere, og den er i stand til at fylde selv store stuer med voldsom og lækker lyd. Dens lækre design med dens flotte aluminiumsbund og det smukke, sorte stofovertræk bidrager til, at den passer ind i ethvert moderigtigt hjem. PLAYBAREN er ligeledes lille og fleksibel, og den kan derfor let placeres på gulvet, på væggen eller på et tv-bord.

Sonos PLAYBAR anvender seks mellemtoner og tre diskanter. Med henblik på at udsende den bredest mulige lyd er højre og venstre disktanter vinklet ud mod hver deres side. Hvert sekund udfører PLAYBAREN 24 millioner beregninger, og ud fra disse beregninger indstilles de indbyggede forstærkere med henblik på at skabe perfekt og afbalanceret lyd.

PLAYBAREN er en yderst intelligent lydenhed, og den sørger for at udsende lyd, der er tilpasset et rums akustik. Dette er noget, den gør helt på egen hånd ud fra de 24 millioner beregninger, som den foretager sig hvert sekund. Brugeren behøver derfor ikke foretage sig noget som helst ud over at nyde den lækre, rene lyd, der udsendes fra PLAYBAREN. Et af de redskaber, som PLAYBAREN benytter sig af, når den indstiller lyd efter et rums akustik, er et såkaldt ’accelerometer’. Dette benyttes med henblik på at registrere placeringsretningen, hvorefter PLAYBAREN justerer frekvensbalancen.

Når PLAYBAREN er monteret til et tv, vil den levere lyd til alle kilder, der er tilsluttet tv’et. Det kan være kilder som spilkonsoller, Blu-ray-afspillere samt digitale modtagerbokse. Størstedelen af alle tv-apparater giver brugeren mulighed for at afspille radio ved hjælp af tv’et, og denne mulighed bliver væsentligt mere fristende, hvis man anskaffer sig Sonos PLAYBAR, da dette apparatur ganske enkelt medvirker til, at det bliver en helt anden oplevelse at lytte til musik. PLAYBAREN giver brugeren mulighed for at bemærke og nyde de helt små nuancer og detaljer i alverdens musikproduktioner.

Sonos PLAYBAR er for dem, der elsker god lyd og lækkert design. Hvis man ser mange film og tv-serier, vil produktet uden tvivl gøre ens oplevelser med film og serier endnu bedre. Ligeledes er produktet en kanon investering, hvis man ofte lytter til musik, da dette produkt ganske enkelt kan gøre ens yndlingsnummer endnu bedre.

Produkt

Produktnavn
Playbar

Produktegenskaber

Type
Soundbar
Soundbar og højttalersæt med trådløse surround højttalere
Nej
Soundbar type
Soundbar
Farve på Højttaler/Soundbar
Sølv, Sort, Grå, Hvid
Egenskaber
Nattilstand, Multiroom / Interconnect Support, Forhøjet dialog, APP for Control, Soundbar Support trådløse højttalere
Kanalsystem
3.0
APP kompabilitet
AirPlay, Spotify Connect, Pandora, Chromecast, TuneIn, Napster, Deezer, SoundCloud
Manual Lydindstillinger
Bass, Treble
Lydformater
Dolby Digital
Optisk drev
None
Spilbare filformater
MPEG-4, AAC, BMP, GIF, PNG, FLAC, JPEG, WMA, Apple Lossless, WAV, MP3, AAC+, AIFF, PCM, OGG Vorbis (OGG)
Radio
FM, Internet Radio
Trådløs
Airplay, Wi-Fi
Tilslutninger (Inputs)
Optical, Ethernet
Antal Optisk in
1
Antal Ethernet In
2
Elements Amounts and Sizes
Soundbar
Soundbar Element Amount Treble
1
Soundbar Element Size Treble
1.0 "
Soundbar Element Amount Mid Range
1
Soundbar Element Size Mid Range
3.2 "
Total Elements Amount on Soundbar
9
Measures and Weights
Soundbar
Height Soundbar
8.5 cm
Depth Soundbar
14.0 cm
Width Soundbar
90.0 cm
Weight Soundbar
5.4 kg