På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

Flere butikker under denne annonce
 • Produkt-Guiden.dk

 • Logitech G35 Gaming Headset

 • Ukendt

  3 - 8 Dage
 • kr 1.397 inkl. fragt

  kr 1.397 ekskl. fragt
 •  Til butik!

E-mærket

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Logitech G35 køb.

Logitech G35

Det perfekte headset til gamerne.

Med dette headset fra Logitech G35 bliver du en stærkere og mere opmærksom spiller. Lyden er klar og sprød, og surroundsound teknologien samt de mange funktioner gør det muligt at være opmærksomhed på alle lydelementer og selv justere på dem, så du altid er beredt, når fjenden er på vej.

Logitech G35 headsettet er det perfekte on-ear gaming headset. Så hvis du holder af at spille computerspil og går op i at vinde, eller ganske enkelt ønsker, at lyden giver dig den bedst mulige oplevelse, så rammer dette headset hovedet på sømmet. G35 drives af Dolby-software, og med en særdeles optimal kombination af komfort og tilpasning samt 7.1 kanaler med fordybende lyd kan du med garanti spille i mange, mange timer uden at få nok. Hvis du altså ikke bliver træt af at vinde igen og igen!

Med den fantastiske surroundsound-teknologi føles det næsten som at være der selv. Dolbys geniale teknologi sørger for, at der skabes et lydfelt på 360 grader. Du kan høre den lavfrekvente effektkanal (LFE), mens du kan få glæde af helt op til syv lydkanaler – det er derfor, det kaldes 7.1-surroundsound.

Dolby sørger for, at kanalerne placeres korrekt, således at flerkanalsindhold produceres nøjagtigt på samme måde, som det var tiltænkt af udviklerne selv. Det betyder blandt andet, at du kan høre flere elementer, som du ikke kan se på skærmen. Det kan være alt fra skud i det fjerne til fodtrin. Det gør dig langt mere konkurrencedygtig som spiller, da du altid er beredt og et skridt foran din modstander.

Du kan desuden selv have kontrol over de lydelementer, der findes i spiller. Eksempelvis kan du slukke for eller ændre på lydniveauet i musikken, stemmerne og så videre. Dog kræver nogle profilindstillinger, at at Logitech Gaming Software aktiveres. Det skal også nævnes, at programmet desværre ikke understøttes på Mac-, Linux- og ældre Windows-baserede styresystemer.

Men der er flere fordele ved at have et headset, hvor lyden er optimere i så kraftig en grad. Lyden er en essentiel del af hele spiluniverset, og ved Logitect G35 er lyden klar og sprød. Logitech G35 er udstyret med en knap, der lyser, når mikrofonen er afbrudt. Du får desuden en digital USB med hurtig hastighed. Stikket i lydkortet tilmed bruges til skrivebordshøjtalere.