På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit SteelSeries Siberia V2 køb.

SteelSeries Siberia V2

Danskproduceret headset til hardcore gamere - og alle andre.

Er du ved at være træt af it gamle headset, så se her. Når det handler om at få et rigtigt godt headset, der sikrer dig fantastisk lyd, så er SteelSeries Siberia V2 absolut værd at kigge nærmere på.

Hvis du ikke bevæger dig i gaming-universet, er chancen for, at du ved, at SteelSeries faktisk er en dansk virksomhed, nok forsvindende lille. SteelSeries er en dansk producent af diverse udstyr og tilbehør til gaminguniverset, herunder tastaturer, pc-mus og headset af en rigtig god kvalitet. Men det afslører dig også, for alle der færdes i det miljø og med respekt for sig selv, er helt og aldeles inden i og opdateret med, hvilke SteelSeries-produkter, der findes aktuelt på markedet.

Det siger næsten sig selv, at når man udvikler og fremstiller headsets til hardcore gamere, så skal de være både innovative, robuste og komfortable. Det går ganske enkelt ikke at gå på kompromis med nogen af de elementer, for så ryger det fantastiske ved gaming sig en tur.

Selv om headsettet er udviklet til gamere, er det absolut muligt at bruge det, selv om man ikke hører til denne kategori af brugere. Designet er smart og enkelt, men det betyder absolut intet i negativ retning med hensyn til komfort. For der er tale om et behageligt headset med 2 ørekopper, der, trods deres fleksibilitet, slutter godt om ørerne uden på noget tidspunkt at stramme eller på anden måde irritere. Mikrofonen finder du i den venstre ørekop, og den kan du trække ud, når du skal bruge den. Hovedstøtten er yderst komfortabel, og headsettet fremstår som helhed robust og flot. For at gøre det så nemt og fleksibelt for dig som muligt, finder du på ledningen til headsettet en controller. Her kan du skrue op og ned for volumen, og det er også her, at du kan tænde og slukke for mikrofonen.

Som sagt kan headsettet bruges af os alle. Som med så meget andet er smag og behag personlig. Mens nogle måske vil finde det for stort og ørekopperne for voluminøse til at have på til løbeturen eller i bussen på vej til job eller skole, vil andre finde looket så cool, at det naturligvis skal luftes, når muligheden er der.

Uanset, hvilken holdning du har til dette, er du sikret et fantastisk funktionelt og velfungerende headset, hvor kvaliteten er helt i top.