På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

Flere butikker under denne annonce
 • Mixpro

 • Audio-Technica ATH-M50X Professional Studio Monitor Headphones

 • Ukendt

 • Fragt ukendt

  kr 979 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Djhuset

 • Audio-Technica ATH-M50X Sort

 • Ukendt

  1 - 3 Dage
 • Fragt ukendt

  kr 1.259 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Audio-Technica ATH-M50X køb.

Audio-Technica ATH-M50X

Lækkert redesign af klassisk kvalitetshovedtelefon: ATH-M50x.

Klassikeren er tilbage – i ny og forbedret version

Denne klassiker af en hovedtelefon er i særdeleshed populær blandt kendere og professionelle. Gennem tiderne er den blevet rost til skyerne af anmeldere verden over, og nu er der kommet et redesign: ATH-M50x. Det lille x er den eneste forskel i navnet fra den tidligere model, ATH-M50. Hovedtelefonen indeholder stort set samme funktioner som sin forgænger - lige undtaget et ekstra aftageligt kabel - og det er der en særlig grund til: Hovedtelefonen har overlevet på markedet i en lang årrække på trods af mange modebølger samt konkurrerende mærker og produkter.

Hvorfor denne hovedtelefon er så populær, er ikke så mærkeligt: Lyden er i allerhøjeste kvalitet, og produktet garanterer derfor en unik oplevelse hver gang. Når det kommer til de æstetiske, tager ATH-M50x ikke ligefrem førstepladsen. Men det gør ikke spor, hvis du går op i at anskaffe dig et par hovedtelefoner, hvor kvaliteten ligger i den høje ende. Alle detaljerne er velovervejede i forhold til funktionaliteten, og hovedtelefonen er designet på en måde, så ørepuderne isolerer for al udefrakommende støj. Derfor er de både anvendelige til bare at lytte til din yndlingsmusik, men også hvis du benytter dem til arbejde, såsom at klippe og redigere videoer, eller hvis du selv producerer musik. Selve konstruktionen er robust og kan derfor tåle lidt af hvert. Selve ørerne kan roteres, så man kan nøjes med at lytte med det ene øre. Dette er ofte en fordel, hvis man bruger hovedtelefonerne til at DJ’e, producere musik eller lignende. Det giver samtidig mulighed for at klappe dem sammen, så de nemmere kan transporteres fra sted til sted. Puderne lægger sig godt om øret, og de er således behagelige at have på – også i flere timer ad gangen.

Selvom hovedtelefonen stort set bare er et redesign af sin forgænger, findes der hos den nye model en aftagelig ledning. Køber man produktet, medfølger desuden tre forskellige ledninger: En lang og en kortere ledning til bærbar brug samt en spiralledning. Det skal dog nævnes, at der også er en forskel at finde i forhold til lyden. Selvom designet af de to er identisk, vil man opleve, at den nyere model har en langt bedre lyd. Lyden er renere og friskere, og balancen er bedre. Bassen er tilmed mere præcis, end hvad vi så i den tidligere model. Dertil kommer, at mellemtonens detaljer er mere defineret, og at diskanten er langt mere klar og tydelig. Den skarpe s-lyd, som den originale udgave havde tendens til at frembringe, er også væk i den nye udgave. Selvom forskellene er små, er det alligevel ændringer, der gør, at det kan betale sig at investere i den nye model, hvis man vil sikre kvaliteten af sine hovedtelefoner. Ændringerne gør nemlig, at produktet egner sig til endnu flere musiktyper end tidligere, og det kan være en rigtig stor fordel, hvis man arbejder med de helt fine detaljer i musikken. De få ændringer skaber med andre ord en væsentlig forskel!