Internationale butikker
Pris inkl. fragt
4sound

Audio-Technica ATH-M50X White

Audio-Technica ATH-M50X White

Audio-Technica ATH-M50X White

1.099 kr.
Fri fragt
Til butik
Mixpro

Audio-Technica ATH... Monitor Headphones

Audio-Technica ATH-M5... o Monitor Headphones

Audio-Technica ATH-M50X Prof... al Studio Monitor Headphones

Fragt ukendt
979 kr. ekskl. fragt
Til butik
Djhuset

Audio-Technica ATH-M50X Sort

Audio-Technica ATH-M50X Sort

Audio-Technica ATH-M50X Sort

Fragt ukendt
1.259 kr. ekskl. fragt
Til butik
Gaya Musik

Audio-Technica ATH-M50x hovedtelefon

Audio-Technica ATH-M50x hovedtelefon

Audio-Technica ATH-M50x hovedtelefon

Fragt ukendt
1.399 kr. ekskl. fragt
Til butik

Klassikeren er tilbage – i ny og forbedret version

Denne klassiker af en hovedtelefon er i særdeleshed populær blandt kendere og professionelle. Gennem tiderne er den blevet rost til skyerne af anmeldere verden over, og nu er der kommet et redesign: ATH-M50x. Det lille x er den eneste forskel i navnet fra den tidligere model, ATH-M50. Hovedtelefonen indeholder stort set samme funktioner som sin forgænger - lige undtaget et ekstra aftageligt kabel - og det er der en særlig grund til: Hovedtelefonen har overlevet på markedet i en lang årrække på trods af mange modebølger samt konkurrerende mærker og produkter.

Hvorfor denne hovedtelefon er så populær, er ikke så mærkeligt: Lyden er i allerhøjeste kvalitet, og produktet garanterer derfor en unik oplevelse hver gang. Når det kommer til de æstetiske, tager ATH-M50x ikke ligefrem førstepladsen. Men det gør ikke spor, hvis du går op i at anskaffe dig et par hovedtelefoner, hvor kvaliteten ligger i den høje ende. Alle detaljerne er velovervejede i forhold til funktionaliteten, og hovedtelefonen er designet på en måde, så ørepuderne isolerer for al udefrakommende støj. Derfor er de både anvendelige til bare at lytte til din yndlingsmusik, men også hvis du benytter dem til arbejde, såsom at klippe og redigere videoer, eller hvis du selv producerer musik. Selve konstruktionen er robust og kan derfor tåle lidt af hvert. Selve ørerne kan roteres, så man kan nøjes med at lytte med det ene øre. Dette er ofte en fordel, hvis man bruger hovedtelefonerne til at DJ’e, producere musik eller lignende. Det giver samtidig mulighed for at klappe dem sammen, så de nemmere kan transporteres fra sted til sted. Puderne lægger sig godt om øret, og de er således behagelige at have på – også i flere timer ad gangen.

Selvom hovedtelefonen stort set bare er et redesign af sin forgænger, findes der hos den nye model en aftagelig ledning. Køber man produktet, medfølger desuden tre forskellige ledninger: En lang og en kortere ledning til bærbar brug samt en spiralledning. Det skal dog nævnes, at der også er en forskel at finde i forhold til lyden. Selvom designet af de to er identisk, vil man opleve, at den nyere model har en langt bedre lyd. Lyden er renere og friskere, og balancen er bedre. Bassen er tilmed mere præcis, end hvad vi så i den tidligere model. Dertil kommer, at mellemtonens detaljer er mere defineret, og at diskanten er langt mere klar og tydelig. Den skarpe s-lyd, som den originale udgave havde tendens til at frembringe, er også væk i den nye udgave. Selvom forskellene er små, er det alligevel ændringer, der gør, at det kan betale sig at investere i den nye model, hvis man vil sikre kvaliteten af sine hovedtelefoner. Ændringerne gør nemlig, at produktet egner sig til endnu flere musiktyper end tidligere, og det kan være en rigtig stor fordel, hvis man arbejder med de helt fine detaljer i musikken. De få ændringer skaber med andre ord en væsentlig forskel!

Produkt

Produktnavn
ATH-M50X

Produktegenskaber

Type
Høretelefoner
Design
Over-Ear
Trådløs
Cable
Lydisolering
Lukket
Funktioner
Vendbare puder, Støjreduktion, Aftageligt kabel, Foldbar
Farve
Grøn, Brun, Sort, Blå, Grå, Hvid
Konstruktion og elementer
Dynamic
Kabel længde
3.0 m
Kabelstik
6.3mm, 3.5mm
Elementstørrelse
45.0 mm
Følsomhed
99.0 dB/mW
Effekthåndtering
1600.0 mW
Frekvensgang minimum
15.0 Hz
Frekvensgang max
28000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)
38.0 ohm
Højttalerkonfiguration
2.0

Størrelse

Vægt
285.0 g