Kingston HyperX Cloud

Kingston HyperX Cloud

Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Produkt-Guiden.dk

Kingston KVR HyperX Cloud GamingHeadset

Kingston KVR HyperX Cloud GamingHeadset

Kingston KVR HyperX Cloud GamingHeadset

800 kr.
751 kr. ekskl. fragt
Til butik

Kingston HyperX Cloud tilbyder et headset af topkvalitet. Både lyd og design er for den helt kræsne bruger.

Kingston HyperX Cloud er headsettet til især gamere, der stiller særligt store krav til udstyret. Dette headset er blandt det bedste, du kan erhverve dig, når du vil have optimal lydoplevelse i forbindelse med gaming. Men selvom HyperX Cloud er rettet først og fremmest til gaming, kan headsettet selvfølgelig også anvendes som hovedtelefoner, når du vil lytte til musik. Du får i alle tilfælde lyd af meget høj kvalitet.

Kingston HyperX Cloud har således monteret en mikrofon til et komplet headset. Mikrofonen kan imidlertid let afmonteres, så headsettet hurtigt transformeres til et par almindelige hovedtelefoner. 'Almindelige' er måske ikke et velvalgt ord, for Kingston HyperX Cloud befinder sig et pænt stykke over det 'almindelige'. Med store, ovale ørekopper, der lukker helt tæt omkring øret, udelukkes al uvedkommende støj. Desuden er Kingston HyperX Cloud meget behagelige at have på.

Kingston HyperX Cloud er fremstillet af virkelig gode materialer. Den bærende konstruktion er lavet af aluminium og er særdeles stabil og holdbar. Bøjlen er dernæst betrukket med læder, mens ørekopperne er foret med Memory Foam og betrukket med syntetisk læder, hvilket til sammen giver meget høj komfort. Designet af Kingston HyperX Cloud peger mod de højere luftlag, det er et design, der henvender sig til eliten. Også lydkvaliteten er ganske enkelt helt i top over en bred kam.

Frekvenserne i lydbilledet er generelt godt repræsenterede, sådan at både bas, diskant og mellemtone går meget flot igennem. Der er tale om en bred lydsignatur i klar særklasse, og det gælder, hvad enten du bruger Kingston HyperX Cloud til gaming eller til at lytte til musik. Det er hovedtelefoner, der kan anvendes meget bredt, hvilket også gælder i forhold til varierende enheder.

Kingston HyperX Cloud kan anvendes glimrende til både Mac, PC, konsollerne PS4 og Xbox One til gaming samt hvilke musikgengivere, du nu måtte foretrække. Det er headset og hovedtelefoner på samme tid, og de kan bruges til mange forskellige aktiviteter. Gaming ligger lige for, men også som headset er de velegnede for eksempel til Skype. Hvad angår lytning til musik, er kvaliteten helt i top. Kingston HyperX Cloud er klart et godt køb. Du får meget headset og hovedtelefon til prisen. Det er det optimale headset til gamere, og suveræne hovedtelefoner til lytning af musik.

Produkt

Produktnavn
HyperX Cloud

Produktegenskaber

Type
Høretelefoner
Design
Over-Ear
Lydisolering
Lukket
Kabel længde
3.0 m
Kabelstik
6.3mm, 3.5mm
Frekvensgang minimum
15.0 Hz
Frekvensgang max
25000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)
60.0 ohm
Mikrofon Frekvensgang min
100.0 Hz
Mikrofon Frekvensgang max
12000.0 Hz
Højttalerkonfiguration
2.0

Størrelse

Vægt
350.0 g