På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

  • Sorø Radio

  • Razer Kraken 7,1 Chroma

  • På lager

  • kr 1.024 inkl. fragt

    kr 949 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Razer Kraken 7.1 Chroma køb.

Razer Kraken 7.1 Chroma

Gaming headset med fuld surround sound.

Med Razer Kraken 7.1 Chroma kan du godt forberede dig på bragende bas og vilde eksplosionslyde i de bløde ørepuder.

SHvis du vil have de mest virkelighedstro lyde, når du spiller spil eller streamer film på din computer, bør du overveje Razer Kraken 7.1 Chroma – et par eksklusive høretelefoner med voldsom lyd. Razer Kraken 7.1 Chroma kommer med en avanceret 7.1 surround sound motor, som vil få alle skud, eksplosioner og brøl til at lyde helt livagtige. Høretelefonerne er i stand til at gengive hele lydspektret af høje og lave lyd, og sender lydene 360 grader rundt i de tætomsluttende høretelefoner. De tykke puder om øret sikrer, at der hverken slipper lyd ind eller ud af Razer Kraken 7.1 Chroma.

Køber du Razer Kraken 7.1 Chroma medfølger den intelligente Synapse software, som du kan downloade til din computer. Den giver dig mulighed for selv at indstille lyden i dine Razer Kraken 7.1 Chroma-høretelefoner, så lydbilledet passer lige til dit behov og dine favoritspil. Du kan gemme forskellige lydindstillinger alt efter, om du hører musik, spiller spil eller ser film. Med Synapse er lyden gjort helt personlig.

I den venstre ørekop er der indbygget en lille mikrofon. Den er skjult i høretelefonerne, når du ikke skal bruge den, så Razer Kraken 7.1 Chroma bevarer sit stilrene design. Med et simpelt tryk på øret, kommer mikrofonen frem. Mikrofonen er blød og fleksibel, så du altid kan trække den derhen, hvor du har behov for den. Ved et simpelt tryk på mikrofonen, går den på mute. Den lille mikrofon har et indbygget filter, så støj og utilsigtede lyde bliver holdt udenfor. Det betyder, at dine venner og medspillere klart kan høre din stemme i sit naturlige pitch.

En fed funktion ved Razer Kraken 7.1 Chroma er det omskiftelige lys på begge sider af høretelefonerne. Du kan vælge mellem mere end 16 millioner forskellige farver til belysningen, og derudover kan du selv vælge, hvordan Razers logo på siden af høretelefonerne skal se ud. Du kan vælge Static, som ikke bevæger sig, cycling, som gradvist skifter mellem alle former og farver eller Breathing, som hvert 7 sekunder giver dig en ny farve.

Høretelefonerne forbindes til computeren gennem en USB-port. Der hører et 2 meter langt kabel med høretelefonerne. Razer Kraken 7.1 Chroma er kompatible med PC, Mac og Playstation. Med Razer Kraken 7.1 Chroma er du sikker på, at computerlyden aldrig vil svigte dig igen.