Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Licotronic

Marshall Major II - White

Marshall Major II - White

Marshall Major II - White

555 kr.
510 kr. ekskl. fragt
Til butik
Telia Tilbehør Webshop

MARSHALL MAJOR II

MARSHALL MAJOR II

MARSHALL MAJOR II

849 kr.
Fri fragt
Til butik
Gaya Musik

Marshall | Major II

Marshall | Major II

Marshall | Major II

Fragt ukendt
895 kr. ekskl. fragt
Til butik

Disse Marshall Major II emmer af stil og klasse. I denne nye version fra Marshall har høretelefonerne fået bedre lyd og en mere behagelig pasform.

Med Marshall Major II har den historiske Hi Fi-producent Marshall endnu engang hævet barren for, hvor lækre et par høretelefoner kan føles. I forhold til forgængeren har Marshall Major II fået opdateret lyd, et endnu mere stilfuldt look og et par ergonomiske ændringer, der betyder, at hovedtelefonerne sidder endnu bedre rundt om hovedet.

Som altid er komforten i højsædet med høretelefoner fra Marshall. Disse Marshall Major II har blød polstring, så de ikke klemmer ubehageligt nogle steder omkring øret. Derudover er hovedbøglen meget fleksibel, så den nemt tilpasser sig dit hoved og ikke trykker i hovedbunden, selvom du læner dig op ad et ryglæn eller lignende.

Høretelefonerne tilsluttes via den smukke spiralledning, som har elegante, guldfarvede jackstik i enden. Stikket kan tilsluttes i begge sider af høretelefonerne, så du kan selv kan bestemme, hvilken side dit afspilningsdevice skal være i. Med et 3,5 mm jackstik, kan Marshall Major II tilsluttes enhver form for device. Du kan bruge dem sammen med din iPod, smartphone, tablet eller din computer. Du kan også tilslutte stikket til et par andre høretelefoner, så du kan dele musik med dine venner.

Takket være den indbyggede mikrofon i Marshall Major II kan du udover at lytte til musik også anvende hovedtelefonerne til at modtage og foretage opkald. Du vil høre i hovedtelefonerne, hvis du får et opkald, mens du lytter til musik. Du kan besvare eller afvise opkaldet ved at trykke på knapperne i den indbyggede fjernbetjening, som sidder på ledningen under det ene øre.

Når du engang i mellem tager Marshall Major II af hovedet, kan du folde dem sammen på en praktisk måde, så ørekoppene bliver foldet op under hovedbøglen. Det sikrer, at Marshall Major II ikke lider skade, selvom du pakker dem ned i en taske eller lægger dem ned i jakkelommen.

Marshall Major II har fået ros for sin gode lyd i en lang række anmeldelser i forskellige medier og magasiner. Der bliver særligt lagt vægt på bassen, som lyder endnu dybere og mere præcis end i forgængeren. Lyden får også ros for at være meget udtalt og nøjagtigt, så musikken lyder lige præcis, som kunstneren havde tænkt sig, at den skulle.

Produkt

Produktnavn
Major II

Produktegenskaber

Type
Høretelefoner
Design
On-Ear
Trådløs
Cable
Lydisolering
Lukket
Funktioner
Mikrofon, Volumekontrol for høretelefon, Play/pause knap, Skip-sang knap, Svar Knap, Aftageligt kabel, Knaplås, Foldbar
Farve
Brun, Sort, Hvid
Konstruktion og elementer
Dynamic
Kabel længde
1.2 m
Kabelstik
3.5mm
Elementstørrelse
40.0 mm
Følsomhed
99.0 dB/mW
Frekvensgang minimum
10.0 Hz
Frekvensgang max
20000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)
64.0 ohm
Højttalerkonfiguration
2.0

Størrelse

Vægt
174.0 g