Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Bose er et populært mærke i hovedtelefoner generelt, og ganske specielt inden for støjreducerende hovedtelefoner er Bose helt i front.

Forgængeren til disse Bose QuietComfort 35 har det samme navn, blot med tallet 25. Navnet siger allerede en del om disse hovedtelefoner, nemlig at de er beregnet til at udelukke omgivende støj, og at de samtidig er komfortable at have på. Forskellen mellem model 35 og 25 i QuietComfort fra Bose er blandt andet, at denne nyeste model 35 er trådløs. Allerede model 25 har fantastisk lyd og er meget behagelige at have på hovedet, Bose QuietComfort 35 fortsætter i dette spor og lægger lidt ekstra til.

Når det gælder disse hovedtelefoner af meget høj kvalitet fra Bose, er det mest af alt det samlede indtryk, der så at sige gør størst indtryk. Det er kombinationen af komfort, støjreduktion og fantastisk lydkvalitet, der til sammen giver et unikt resultat. Det er reelt vanskeligt at finde noget andet mærke indenfor hovedtelefoner, der kan slå Bose i denne kombinerede disciplin. Det fungerer bare helt optimalt med Bose QuietComfort 35, fordi lyden er i top, pasformen er perfekt, og støjreduktionen super effektiv.

Sagen er den, at stadig flere musiklyttere er interesserede i at udelukke støj fra omgivelserne, for at kunne lytte 'rent' til musikken. I det 21. århundrede er vi alle ofte på farten, og i langt de fleste miljøer er der omgivende larm, som forstyrrer blandt andet oplevelsen ved at høre musik. Derfor er støjreducerende hovedtelefoner blevet stadig mere populære, og Bose er blevet er meget populært mærke i netop denne afdeling. Hvilket skyldes, at det er vanskeligt at kombinere støjreduktion med god lyd, og så endda samtidig udforme hovedtelefonerne, så de er uhyre behagelige at have på hovedet.

I disse Bose QuietComfort 35 er lyden endnu bedre end i forgængeren, ikke mindst er der rigtig god bas. Pasformen er uændret perfekt, man mærker nærmest slet ikke, at man har hovedtelefonerne siddende på hovedet. Og støjreduktionen er ekstrem effektiv. Læg hertil, at Bose med QuietComfort 35 har skabt den trådløse variant, og vi får et stort set perfekt resultat. Den trådløse forbindelse fungerer upåklageligt.

Samtidig har Bose indsat et virkelig godt batteri, som giver hele 20 timers trådløs brug og op til 40 timer med brug af kabel, i støjreducerende tilstand. Med Bose QuietComfort 35 får du et sæt støjreducerende hovedtelefoner, der sandsynligvis er de bedste på markedet.