Conrad Elektronik DK - Anmeldelser og Information

Danmarks absolut største webshop med elektronik Fri fragt ved køb over 999,- Hurtig levering til din dør med UPS Personlig kundeservice 14 dages returret
Navn Conrad Elektronik DK
Anmeldelser Detailkæde Karakter: 0 / 5 0 stk.
Forhandlerens hjemmeside Gå til butik Gå til butik
Betalingsmuligheder Dankort

Gennemsnitlig bedømmelse baseres ud fra anmeldelser fra de sidste seks måneder, og brugerkommentarer vises kun for de sidste seks måneder. Kun anmeldelser med kommentarer vises.

Anmeldelse af malicexe send 15-09-30
Denne anmeldelse er midlertidigt inaktiv, imens PriceRunner undersøger sandfærdigheden af den. Dette bliver gjort, når vi mistænker, at anmeldelsen ikke er en præcis afspejlning af produktets eller forhandlerens kvalitet, f.eks. når en anmeldelse ikke er baserede på et faktiske erfaringer med produktet eller forhandleren.

Når en anmeldelse er inaktiv, kontakter PriceRunner de personer, der har skrevet anmeldelserne og spørger dem om mere information vedr. købet. Efter denne proces, hvis anmeldelsen betragtes som gyldig og accepteret i henhold til PriceRunners politik på anmeldelser, bliver den genudgivet på sitet. Hvis vi ikke får nogen respons eller yderligere informationer inden 2 uger, vil anmeldelsen blive fjernet.

Alle produkter fra Conrad Elektronik DK