Flere produkter under denne reklame

Batteridrevet Græstrimmer, Teleskopfunktion, Håndholdt 18 V, Akku, Trimmer Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Type ?

Egenskaber ?

Energikilde

Mærke

Trimmerhoved ?

Vibrationer baghåndtag ?

Vibrationer fronthåndtag ?

RPM (rotation-pr-minut) ?

Arbejdsbredde ?

Areal ?

Effekt

Batteritid

Opladningstid ?

Spænding ?

Støjniveau ?

Vægt ?

Sider:  1 2 3 4 5

Total antal sider: 5

akku græstrimmer

Når græsplænen skal være helt perfekt. En trimmer af høj kvalitet letter arbejdet, når græsplænen skal have pæne, regelmæssige kanter. Samtidig giver en god trimmer dig mulighed for virkelig at opnå et godt resultat. Detaljer er ofte vigtige, også når det gælder havearbejde. Det er de små marginaler, der tæller – hvilket du for så vidt også bør huske, når du vælger din trimmer.

Tænk på din græsplæne

For at vælge den helt rigtige græstrimmer skal plænen naturligvis tages med i overvejelserne. Hvor stor en græsplæne skal trimmes? Hvordan er plænen anlagt – er der tale om en stor plan flade, eller er haven anlagt med mange små bede, snoede havegange, kuperet terræn? Vælg for eksempel din trimmer i forhold til batteriets kapacitet: Hvor mange meter græskant skal din trimmer kunne klare uden at behøve opladning? Nogle batterier lades desuden hurtigere op end andre. Endvidere giver mange trimmere mulighed for at indstille til forskellige funktioner alt efter behov. Tag det hele med i dine overvejelser.

Tænk også på dig selv

Når du skal vælge græstrimmer er det selvfølgelig også vigtigt, at du tænker på dig selv. Det er dig, der skal bruge redskabet, og det skulle helst være en fornøjelse at udføre arbejdet. Derfor kan det være en vigtig detalje også at vurdere trimmerens vægt, ligesom forskellige trimmere giver mulighed for at justere trimmerens længde via en teleskopstang. Nogle trimmere tilbyder tillige justerbare ekstra håndtag, osv.

Effektiv og fornøjelig

At finde balancen mellem på den ene side en tilpas kraftfuld og effektiv græstrimmer, og på den anden side et redskab, der er behageligt og nemt at bruge – er den enkle nøgle til det rigtige valg. Vælg efter dine behov, så du kan sikre dig en både effektiv og fornøjelig tid med din græstrimmer.

Sammenlign priser på akku græstrimmer.