Medieafspiller, 32 GB HDD,Airplay, Bluetooth, USB, Full HD (1920x1080), 802.11n, HDMI, Digital Mere Info

Middelbedømmelse: 4.4 779 Brugeranmeldelser

Medieafspiller, 64 GB HDD,Airplay, Bluetooth, USB, Full HD (1920x1080), 802.11n, HDMI, Digital Mere Info

Middelbedømmelse: 4.4 779 Brugeranmeldelser

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Andre matchende kategorier:

Mærker der matchede:

Pris

Mærke

Harddisk ?

AirPlay ?

Wi-Fi ?

Full HD (1920x1080) ?

802.11n ?

HDMI ?

LAN Port ?

USB

Højde

Bredde

Dybde

Sider:  1

Total antal sider: 1

Apple TV

Er man træt af halvkedelige medieboksløsninger, som egentlig bare fylder mere og mere op i stuens lille mediehjørne, er det måske på tide at kigge nærmere på Apples mediecenterløsning, Apple TV.

Apple TV er en lille boksløsning, som giver dig alt det bedste fra iTunes, Netflix, Youtube mv. direkte på skærmen, når du ønsker det. Du kan enten streame HD-film fra iTunes eller bruge Apple TV til at streame dine egne personlige fotos på skærmen. Boksen er udstyret med AirPlay, som gør, at den er ekstra kompatibel med dine andre Apple-produkter såsom iPad, iPhone eller iPod Touch – det er et meget simpelt system, som blot kræver en oprettet forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

Man skulle måske tro, at sådan en boks her, på trods af sin begrænsede størrelse, ville bruge en masse strøm og være dyr i drift den vej rundt. Men sådan er det faktisk ikke med Apple TV. Når boksen ikke er i brug, bruger den mindre strøm på standby end en ganske almindelig natlampe. Så den er altså både kraftig og miljøvenlig!

Med den nævnte AirPlay-funktion i Apple TV kan man også dublere sin skærm på sin anden Apple-enhed som fx sin iPad. Så kan man altså se på stor skærm, hvad der foregår på den mindre skærm, og man kan med denne trådløse mulighed sidde og spille spil hele familien samlet.
Med iCloud får man også det online lagringsmedie udviklet af Apple. Så behøver man ikke engang selv synkronisere sine fotos eller videoer mere – de ligger simpelthen bare i iCloud – klar til at blive fremvist for familie og venner.

Med boksen medfølger den lille smarte Apple Remote, som heller ikke optager meget plads i stuen. Men hvis man helt vil slippe for fjernbetjeningen, kan man selvfølgelig også hente den smarte Remote-app, der gør en iPad eller iPhone til fjernbetjeningen.

Sammenlign priser på Apple TV.