Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Type ?

Aktiv højtaler

Egenskaber ?

APP kompatibilitet

Trådløs teknologi

Manuelle lydindstillinger

Signalseparation ?

Farve

Højtalerkonstruktion ?

Type materiale på diskant element

Type materiale på mellemtone element

Type materiale på bas element

Materiale på højttalerkasse

Forstærkertype ?

Certificering

Impedans (Ohm) Min ?

Impedans (Ohm) Max ?

Højttaler Watt RMS pr. kanal

Højttaler Watt Max/Peak pr. kanal

Strømforsyning

Opladningstid

Batteritid i standby

Batteritid i drift

Batteritype

Mærke

Forhandler

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 33

Bluetooth højtaler

Bluetooth-højtalere bygger på en teknologi, som sørger for trådløs overførsel af mange forskellige slags data mellem flere enheder. Det betyder, at du kan afspille musik eller overføre billeder mellem f.eks. din smartphone, din computer og et højtaleranlæg eller hjemmebiograf. Bluetooth en af flere trådløse standarder. Rækkevidden for Bluetooth er almindeligvis op til 10 meter. Navnet Bluetooth stammer fra kongenavnet Harald Blåtand som symbol på, at flere enheder kan forenes – deraf Bluetooth-logoet med runetegnene for H og B. Der findes flere andre trådløse standarder, og de kan i daglig tale let forveksles. Andre trådløse standarder er f.eks. AirPlay fra Apple, aptX særligt velegnet til lyd og NFC, hvor enhederne blot skal røre ved hinanden for at kommunikere. Bluetooth kommunikerer ved hjælp af kortbølgeradiosignaler, og teknologien anvendes til mange forskellige elektroniske produkter. De nyeste versioner af Bluetooth kan overføre op til 24 megabyte i sekundet.

Bluetooth-højtaler funktioner

Langt de fleste Bluetooth-højtaler, som tilbydes, er designet som små lette bærbare højtalere, hvis primære funktion er at være lette at tage med sig rundt sammen med f.eks. en smartphone eller tablet. Nogle modeller er endda udstyret med en karabinhage eller på anden måde klar til at blive fastgjort til tøj eller taske, når du er på farten. Højttalerne drives af genopladelige batterier. Fra de helt små bærbare Bluetooth-højtalere til de største stationære højtalere er der stor forskel – fra ca 2 watt til ca. 100 watt. Pris, størrelse og kvalitet afgøres i nogen grad af de muligheder, som den enkelte Bluetooth-højtaler giver dig. Det drejer sig om, hvilke og hvor mange lydkilder højtaleren kan modtage data fra: Mobiltelefon, computer, tablet, TV eller diverse apps. Det handler også om hastighed i overførsel og udgangseffekt for lyd. Samtidig skal du være opmærksom på, hvilket frekvensområde enheden arbejder med. Jo dybere et frekvensområde højtaleren magter, jo bedre en subwoofer-effekt får du, og jo højere et frekvensområde den kan arbejde i, jo bedre kvalitet i diskanten får du. Der er stor forskel på et område mellem 120 og 16.000 Hz og et område mellem 30 og 40.000 Hz. Nogle forhandlere opgiver slet ikke frekvensområdet.

Bluetooth-højtaler design

Producenterne af Bluetooth-højtalere har ladet fantasien få frit spil, når det kommer til det visuelle udtryk. Alle farver og alle former er taget i brug – især til de helt små lette bærbare højtalere. Den traditionelle firkantede kasse til en højtaler er for længst overgået af kreative design, som i mange tilfælde slet ikke henleder tanken på en højtaler. Former som bl.a. paddehatten og cylinderen som nøglevedhæng er taget i brug. I den dyre ende med stationære Bluetooth-højtalere får du elegante designs, som på forskellig vis matcher din stil i boligen eller passer perfekt til dit øvrige elektroniske udstyr.