Gardena græstrimmer

 

gardena græstrimmer

Du investerer timevis af sveddryppende arbejde i din have hvert eneste år. Blomsterbedene er blændende, fuglene har holdt sig fra kirsebærtræet, og de dugfriske blade på stauderne funkler. Alligevel er der noget, der skurrer. Det virker måske som en lille, ubetydelig detalje, men det er ikke desto mindre den iøjnefaldende forskel på den helstøbte, harmoniske have og parcelhuskvarterets mere gennemsnitlige version. Og for dig, der ligger på knæ i haven det meste af året, er det temmelig ærgerligt, at det skal være så besværligt at lægge sidste hånd på værket. For uanset hvor ihærdig du er med plæneklipperen, er det slet og ret umuligt at få alle kanterne med. Og det er netop dem, der skurrer, når de står tilbage og tårner på en nyklippet plæne.

Der, hvor plæneklipperen ikke kan nå

Måske synes du, det er for omstændeligt at trimme din plæne. Og det er ganske forståeligt, hvis du kravler rundt i haven med en halvsløv grensaks. Men sådan behøver det ikke at være. Med en græstrimmer fra GARDENA får du hurtigt gjort kål på alt det græs, du ikke kan nå med plæneklipperen. Kanter, under buske og imellem fliser eller blomsterbede. GARDENA har et bredt sortiment af græstrimmere, der begynder ved omkring 300 kroner, så alle kan være med. Græstrimmerne er udstyret med enten plastklinger eller en roterende nylontråd, hvilket gør dem særdeles effektive. Derudover kan du vælge mellem en batteridreven eller en eldreven trimmer, hvilket ikke er helt uden betydning. Hvis du eksempelvis skal trimme lange plænekanter eller mere utilgængelige steder, er en ledningsfri model måske det ideelle valg. Uanset om din have er fin og velplejet eller fuldstændig tilgroet, har GARDENA med garanti en trimmer, der kan løse opgaven.

GARDENA - et slaraffenland for haveentusiasten

Når du køber en græstrimmer fra det tyske varemærke GARDENA, får du et produkt, der er udviklet på baggrund af mere end 50 års erfaring og know-how inden for haveområdet. GARDENA er foretrukket af millioner af hus- og haveejere verden over, hvilket uden tvivl hænger sammen med, at de tilbyder et bredt og kvalitetsbevidst sortiment af alt, hvad en havemand kan have brug for. Ikke bare græstrimmere og andre redskaber til plænen såsom plæneklippere og robotklippere, men også alverdens værktøjer til pleje og kontrol af træer og buske samt diverse vandingssystemer, havebassiner og pumper. Så hvis græsset på din side af hegnet skal være grønnere end naboens, kan du med garanti finde midlerne hos GARDENA.

Sammenlign priser på gardena græstrimmer.

Flere produkter under denne reklame

 Til butik!

4.7
Forhandleranmeldelser

 Til butik!

4.6
Forhandleranmeldelser

 Til butik!

4.6
Forhandleranmeldelser

Andre matchende kategorier:

Mærker der matchede:

Pris

Type

Egenskaber

Energikilde

Mærke

Trimmerhoved

Arbejdsbredde

Effekt

Batteritid

Opladningstid

Spænding

Vægt

Sider: 1

Total antal sider: 1