hulahopring findes også i disse kategorier

Hulahopring

Hulahopringe er ofte en genstand man associerer med børn og leg, men de seneste år har fitnessbranchen oplevet en stigende efterspørgsel på disse hulahopringe, da størstedelen af befolkningen har fået kendskab til alle de trænignsfordele en hulahopring besidder.

Denne trend er især udsprunget fra Amerika, hvor hulahopringe ofte bliver anvendt i en fitnessmæssig sammenhæng. Ved at anvende hulahopringe i en fitnessmæssig sammenhæng opnår du ikke mindst en sjov form for træning, men i høj grad også en særdeles effektiv træningsform. En træningsform som ikke mindst styrker din muskulatur i ryggen, men som også giver dig en fladere mave, talje samt strammere lår, hvilket er noget mange motionister stræber efter.

Flere fitness-eksperter, der til dagligt beskæftiger sig med diverse fitnessudstyr samt former for effektiv træning, lavede sidste år en undersøgelse. Denne undersøgelse skulle belyse antallet af motionister, som anvender hulahopringe aktivt i deres træning, samt hvilke resultater dette har medført. Der blev spurgt 1000 personer om, hvorvidt de anbefaler at anvende hulahopringe i træningssammenhænge - og det positive resultat overraskede. Størstedelen af de 1000 personer beskrev, hvordan de aktivt anvender denne form for træning samt hvilke flotte resultater det har medført.

Det er især ældre mennesker, der oftest anvender hulahopringe og dette skyldes, at det ikke er fysisk anstrengende. Niveauet for sværhedsgraden stiger med vægten af hulahopringen, og jo tungere ringen er, jo mere anstrengende vil det blive.

Ved brug af hulahopringe vil man indenfor en kort periode opnå flotte resultater, da hulahopringe aktivt stimulerer maven og taljen.

Udover dette findes der andre positive bivirkninger såsom øget blodcirkulation og stofskifte. Og så kan man ikke komme uden om, at det er en sjov form for træning.

Indtil videre råder hvert tredje motionscenter over hulahopringe og som efterspørgslen stiger, vil man snart opleve, at de er at finde i samtlige motionscentre..

Filter1