IPhone 5

 

iPhone 5

iPhone 5S 16GB

iPhone 5S 16GB er en lækker mobil med det flotte og stilfulde design og et materialevalg i den bedste kvalitet, der appelerer til den kvalitetsbevidste forbruger. iPhone 5S kommer i en række smagsfulde farver som: sølv. guld og grå. Skærmoplevelsen er i top med en 4 tommer Retina-skærm, der passer selv til små fingre. Farverne på iPhone-skærmen på står krystalklar selv i direkte sollys. Supplerer du op med et fremragende iSight kamera, en lynhurtig A7 processor , Touch ID og 4G, så får du med iPhone 5S noget nær den perfekte smartphone.

iPhone 5S 32GB

iPhone 5S 32GB byder på en af de bedste skærmoplevelser på mobil markedet med sin flotte og krystalklare 4 tommer multitouch Retina-skærm. Glasset er ekstra modstandsdygtig overfor ridser og skrammer udført i det hårdføre Gorilla Glas. Apple har givet iPhone 5S en ekstra fingeraftryks- og fedtafvisende belægning på forsiden, så skærmen ikke så modtagelig overfor fedtede fingre og snavs. Se film og stream TV-serier i den bedste kvalitet på den højtopløste skærm. Den indbyggede fingeraftryksscanner gør det sikre og mere enkelt at være iPhone-ejer, da du kan lås skærmen og mobilen op med et enkelt fingeraftryk på den indbyggede sensor.

iPhone 5S 64GB

Er du glad for at tage billeder med din smartphone, så byder iPhone 5S 64GB på et af de bedste og mest avancerede mobilkameraer på markedet. iPhone 5S er veludstyret på kamerafronten med et iSight kamera på 8 megapixel med autofokus, dual LED-flash, optik med fem linser, infrarødt hybridfilter, ansigtsgenkendelse og billedstabilisering. iPhone 5S byder altså på et hav af kamerafunktiner, som du kan lege med for at tage de bedste billeder i enhver situation. Vælger du samtidig iPhone 5S med 64GB hukommelse, så får du rigelig med plads til dine billeder, film, musik og yndlingsapps.

iPhone 5C 8GB

Er du glad for farver og et frisk design, så byder iPhone 5C 8GB på rigtig meget valuta for pengene. iPhone 5C kommer i en væld af friske farver til enhver smag: hvid, blå, grøn, gul og pink. iPhone 5C er Apples bud på en prisvenlig iPhone til folket og er oplagt som barnets første mobil, til teenageren i familien eller til dig, der gerne vil have fat i velfungerende Apple mobil til en fornuftig penge. Prisen til trods, har Apple ikke sparet på noget, da iPhone 5C byder på en rigtig flot 4 tommer Retina-skærm, en hurtig A6 processor, 4G, 8 megapixel iSight kamera og lækker og enkel brugerflade med det nye iOS 8.

iPhone 5C 16GB

iPhone 5C 16GB er en hurtig smartphone for sin prisklasse. Sætter du pris på en hurtig Smartphone, når du surfer på internettet eller til mobil gaming, så skulle du købe iPhone 5C, der byder på den hurtige A6 processor fra Apple. Den interne hukommelse på hele 1 GB ram er også med til at give en overlegen ydelse sammen med den overlegne triple-core grafikprocessor. Er du til online mobil gaming på din iPhone, så kan du spille med 4G hastigheder helt op til 100 Mbps eller spare på dataforbruget og benytte den lynhurtige WiFi-forbindelse i iPhone 5C.

iPhone 5C 32GB

Er du storforbruger af selfies til Facebook og instagram, så kommer iPhone 5C 32GB med et rigtig godt 1,2 megapixel HD-kamera til selvportrætter og videosamtaler. Det sekundære kamera i iPhone 5C byder på automatisk ansigtsgenkendelse, og du kan også foretage videosamtaler med Facetime via den indbyggede 4G forbindelse eller via WiFi forbindelse. Du kan også sende gratis beskeder til venner og bekendte med iMessage, der er en messengerapplikation der fungerer både på mobilnettet og med WiFi. Er du glad for at træne og dyrke sport, så byder iPhone 5C på et væld af smarte funktioner, hvor du eksempelvis kan måle og holde styr på dine præstationer med den indbyggede GPS sammen med nogle sports- og fitnessapplikationer.

iPhone 5 16GB

iPhone 5 16GB er en flot og stilsikker smartphone, der oser langt væk af selvtillid og tronen på egne evner og funktioner. Selvtilliden er absolut berettiget med et flot desing og et sikkert valg af kvalitetsmaterialer. iPhone 5 fra apple er en rigtig tynd mobil med en tykkelse på kun 7,6 mm, hvilket er 18% tyndere sammenlignet med iPhone 4S. Vægten er holdt nede på kun 112 gram, hvilket er med til at placere iPhone 5S blandt letvægterne i klassen. Apple har sat brugervenligheden i højsædet med det nye iOS 8, der byder på rigtig mange nye og smarte funktioner, der er med til at gøre iPhone 5 til en moderne og funktionel smartphone.

iPhone 5 32GB

Skærmen på iPhone 5 32 GB er flot, rigtig flot endda, og supplerer på en fornem måde det stilfulde design og kvalitetsmateriale, som Apple har valgt at bygge denne iPhone af. Displayet er på 4 tommer med en opløsning på hele 640 x 1136 pixels, der er med til at gøre den visuelle oplevelse til en af de bedste i klassen. Er du glad for at tage billeder, så byder iPhone 5 på et rigtig godt og funktionspækket kamera på 8 megapixel med autofokus og LED-flash samt funktioner som HD-video, ansigtsgenkendelse, touck fokus og panoramaoptagelse. Der er samtidig garanteret fart over feltet med den lynhurtige A6 dual-core processor fra Apple, der er med til at give en flydende og let brugeroplevelse.

iPhone 5 64GB

iPhone 5 64GB er til dig, der har brug for en masse hukommelse for at få plads til din store musik- og filmsamling på mobilen. Er du samtidig storforbruger af apps, så er der også rigelig med plads med en intern hukommelse på hele 64 GB., hvor du kan installere tusindvis af apps hentet i iTunes. Er du glad for at se film og TV-serier på en smartphone, så byder iPhone 5 på en af de bedste oplevelser i klassen med den krystalklare skærm, den overbevisende grafikafvikling og mulighenden for at streame film fra nettet med 4G-hastigheder eller via den lynhurtige WiFi-forbindelse i iPhone 5.

Sammenlign priser på iPhone 5.

Apple iOS mobiltelefon, 4" skærm, 1.84Ghz, 12 Megapixel kamera, GPS, 113g, Iphone 5se Mere Info

Middelbedømmelse: 4.4 1785 Brugeranmeldelser

Apple iOS mobiltelefon, 4" skærm, 1.84Ghz, 12 Megapixel kamera, GPS, 113g, Iphone 5se Mere Info

Middelbedømmelse: 4.4 1785 Brugeranmeldelser

Flere produkter under denne reklame

Apple iOS mobiltelefon, 5.5" skærm, 1.4Ghz, 8 Megapixel kamera, GPS, A-GPS, 172g, Iphone 5se Mere Info

Middelbedømmelse: 4.4 2110 Brugeranmeldelser

Apple iOS mobiltelefon, 4" skærm, 1.3Ghz, 8 Megapixel kamera, A-GPS, 112g, Iphone 5se Mere Info

Middelbedømmelse: 4.1 4331 Brugeranmeldelser

Pris

Operativsystem

Mærke

Skærmopløsning

Skærmstørrelse

Intern hukommelse

Farve

Materiale

Udgivelsesår

Senior telefon

Antal kameraer

Bagside kamera (Megapixel)

Front kamera (Megapixel)

Billeder per sekund (FPS)

Video opløsning

Flash/lys

Autofokus

Max billedopløsning

Max videoopløsning

Optisk billedstabilisering

Kamera sensor

Integreret Geotagging

Panel type

Skærmtype

Pixeltæthed (PPI)

Antal farver (Skærm)

Sekundær skærm

Hovedtelefon indgang

RAM

Processorkerner

CPU

Processor hastighed

USB

Batteritype

Batterikapacitet (mAh)

Udskifteligt batteri

Standby-tid (2G)

Taletid (2G)

Standby-tid (3G)

Taletid (3G)

Surf-tid (3G)

Standby-tid (4G)

Surf-tid (4G)

Vandafvisende

Høretelefon stik

Kommunikationsstandard

Bluetooth Profil

Bluetooth Version

Wi-Fi standard

4G hastighed (Mbit/s)

HSDPA Download hastighed

HSUPA Upload hastighed

GPS type

Satellitnavigationssystem

Dual-SIM

SIM-kort Type

Mulighed for flashkortudvidelse

Fysisk tastatur

Touch screen

Touchskærms teknologi

Antal trykpunkter

Aktiv digitizer inkluderet

Video udgang

SAR-værdi ?

Højde

Bredde

Dybde

Vægt

Sider: 1

Total antal sider: 1