iPhone

Stilrent og eksklusivt design, innovativ teknologi og høj ydeevne. Det har været kendetegnene ved iPhones, siden Steve Jobs og Apple lancerede den første iPhone i 2007, som på mange måder revolutionerede markedet og også har gjort Apples iPhone til en af verdens mest populære og hypede smartphones. iPhone 3G var navnet på den første Apple-telefon, som de danske forbrugere kunne købe 11. juli 2008, og så var den ”blot” udstyret med et kamera på to megapixels. Siden er tallet, hvad angår megapixels, vokset, og i den seneste iPhone, iPhone SE, kan der tages knivskarpe fotos med 12 megapixels. iPhone er i øvrigt ganske nemme at gå til, og de nyeste modeller tilbyder banebrydende teknologi som fingeraftryksscanner og 3D touch-teknologi, der kan mærke, hvor hårdt du trykker på skærmen. Se udvalget af iPhones her på siden.

iPhone

Apple iPhone

iPhone er år efter år den mest solgte smartphone i Danmark. Det er der rigtig mange gode grunde til. En iPhone fra Apple er indbegrebet af stilfuldt design og smarte funktioner. En iPhone er også superenkel at bruge for selv uøvede iPhone-brugere på med den enkle og smarte brugerflade, der er smart sat op med flotte applikationer og funktioner.

Der er sket meget med smartphones siden den første iPhone kom på markedet i 2007. Apple er fulgt med tiden og iPhone er stadigvæk førende, når det glæder om at byde på en af de bedste mobiler i verden, som æblefirmaet beviser med den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Senest er iPhone SE landet i de danske butikker.

Apple har med sin iPhone været med til at ændre mange menneskers dagligdag og vaner. Du kan betale for varerne i butikken med en iPhone og Apple Pay. Du kan også bruge en iPhone til at tjekke dit helbred som hjerterytmen eller holde styr på dine sportspræstationer med den indbyggede GPS og et væld af iPhone fitnessfunktioner. Sikkerheden er også i top med den indbyggede fingeraftrykslæser, hvor du swiper fingeren henover, så er din iPhone låst og klar til brug.

Skærmen på en iPhone er flot og krystalklar, hvor den nye iPhone 6 Plus byder på et Retina display på hele 5,5 tommer med over 2 millioner pixels. Er du til film og mobil gaming, så byder en Apple iPhone på noget af det ypperste med den lynhurtige ydelse og grafikoplevelse, der er 84 gange hurtigere siden iPhone 3 kom til verden.

En iPhone er både til business og leg, hvor du har let adgang mails, film og musik i skyen med iCloud. Det virtuelle tastatur er fremragende til både at skive mails og chatbeskeder med og skal du lige klare en hurtig videosamtale med familie eller venner i udlandet, så er det også muligt. Det er også muligt at udvide applikationer som spil og nytte business programmer, da iPhone er udstyret med en af de største og mest alsidige App-stores i verden med iTunes, der byder på millioner af nyttige applikationer og spil.

Er du glad for at tage billeder og med din mobil, så er iPhone-kameraet veludstyret med den nye iSight kamerateknologi, autofokus og LED-flash. Tager du rigtig mange selfies til Facebook, Twitter og Instagram, så er den nyeste iPhone fra Apple udstyret med ny og forbedret ansigtsgenkendelse, der giver leverer utrolige selfies i ekstra høj kvalitet.

Sammenlign priser på iPhone.
Flere produkter under denne reklame

Pris

Mærke

Operativsystem

Skærmstørrelse

Funktioner

Skærmtype

Pixel Density (PPI)

Intern hukommelse

Kamera (Megapixel)

Frontkamera (Megapixel)

RAM

Processorkerner

Batteritype

Batterikapacitet

Vandafvisende

IP-klassificering

Video opløsning

Billeder per sekund (FPS)

Wi-Fi

SAR-værdi ?

Sider: 1 2

Total antal sider: 2