Isolering

 

Isolering

Et hus med en god komfort og et godt indeklima indeholder den rigtige isolering. Isoleringen er uhyre vigtig, hvis man ønsker et forbedret indeklima – og holde en uafbrudt temperatur i huset. Isolering eller efterisolering af et hus er det første skridt på vejen, hvis man ønsker at spare sine hårdt tjente penge på varmeregningen og ikke mindst gøre sit hus mere attraktivt. Det er stort set altid fordelagtigt at efterisolere på loftet, da besparelserne man kan hente er markante, og kan typisk mærkes i budgettet med det samme. De eneste omkostninger ved efterisolering er selvfølgelig selve isoleringen og opsætningen af det, men det er hurtigt tjent hjem igen.

Der findes forskellige typer isolering som man kan benytte sig af – her er to, der virkelig presser varmeregningen ned i pris og indeklimaet op i komfort. Tag- og loftisolering er virkelig en varmeskaber, der er værd at betale for. Varmen stiger som bekendt op af, hvorfor husets tag og loftisolering er vigtig. I Danmark er der mange ældre huse, som ikke besidder en hulmursisolering, de har i den forbindelse et stort varmetab gennem husets ydremure. Denne isolering er håndterlig og billig. Udførelsen af en hulmursisolering er tjent ind igen på 1-3 år afhængig af, hvor stor varmetabet var før hulmursisoleringen.

Efterisolering af et hus er alt i alt en fordelagtig investering, da man kan spare en god sum penge i det lange løb – hvorfor ikke bruge sine penge på fornøjelser i stedet for en kedelig varmeregning? Samtidig betyder det lave varmeforbrug, at man også tager hensyn til det globale miljø, som bekendt er presset af CO2-udslip. Et hus med en god isolering, en lav varmeregne og et hus, der tager hensyn til miljøet, det er alt andet lige mere attraktivt at sælge end et hus med en høj varmeregning og et dårligt indeklima.

Sammenlign priser på Isolering.

Flere produkter under denne reklame

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 48