Flere produkter under denne reklame

Benzindrevet Løvblæser, Komposteringsfunktion, Opsamler, Blæser Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Type ?

Egenskaber ?

Energikilde

Mærke

RPM (rotation-pr-minut) ?

Maks. luftgennemstrømning ?

Maks. lufthastighed

Effekt

Benzintank ?

Cylindervolumen

Batteritid

Opladningstid ?

Spænding ?

Støjniveau ?

Vægt ?

Sider:  1 2 3 4

Total antal sider: 4

løvsuger blæser

Det er mange år siden Tøsedrengene sang: ”Skoven falder”. Den falder stadig om efteråret; bladene falder af træerne i skoven. Havde det bare været der, kunne man som haveejer være ligeglad, men det sker også i haverne rundt omkring, både vores egen have og naboernes. Med efterårets blæst og storme bliver der flyttet godt rundt på de nedfaldne blade, og dermed bliver det besværligt at være haveejer. Bladene fjerner jo ikke sig selv; det må den enkelte haveejer stå for. Det kan være manuelt; besværligt og tidkrævende, eller ved hjælp af en løvsuger og –blæser, som der efterhånden findes mange modeller af på markedet.

Hvad kan en løvsuger og –blæser?

Som navnet siger, kan disse maskiner både suge og blæse. Arbejdsgangen bliver derfor, at man starter med at anvende blæsefunktionentil at blæse bladene sammen i nogle bunker, man kan arbejde med. Denne funktion er på flere af modellerne stærkere end 2 x orkanstyrke, Derefter anvendes den anden funktion; sugefunktionen, hvor bladene suges op i løvsugeren. Flere løvsugere har også en tredje funktion, nemlig at de kan findele blade og andet materiale, så det bliver væsentligt bedre at kompostere. Gevinsten, man opnår derved er, at man ikke får så mange ture over til kompostbeholderen, og at materialet er meget bedre til selv at kompostere og til at fremme komposteringen generelt.

Forskelle på løvsuger- og blæsere.

Man vil kunne se i sammenligningen, at der er mange forskellige modeller til forskellige priser. Det, man som forbruger skal vurdere er blæse- og sugestyrke for de enkelte modeller. Det er forskelligt, hvor stor opsamlingsposen er, hvilket har betydning for, hvor mange gange man skal tømme den. Derudover gælder det for de løvsuger og –blæsere, der også har komposteringsfunktion, at det er forskelligt, hvor fint bladene bliver snittet.

Sammenlign priser på løvsuger blæser.