Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Mærke

Processor ?

Skærmopløsning ?

Skærmstørrelse ?

RAM ?

Harddisk type ?

HDD-størrelse ?

SSD-størrelse ?

Operativsystem ?

Grafisk hukommelse

Processorkerner ?

Processor hastighed ?

Optisk drev ?

RAM type

Touch Screen

Fingeraftrykslæser ?

Webcam

Batteritid

Vægt

802.11ac ?

802.11n ?

802.11g ?

Bluetooth

USB-porte (total)

USB 3.0 ?

USB 3.1 Type-A ?

USB 3.1 Type-C ?

HDMI ?

Thunderbolt ?

VGA ?

DisplayPort ?

Ethernet ?

FireWire ?

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 7

macbook

Macbook fås i tre modeller: To Macbook Air og tre Macbook Pro. Fælles for alle modeller er en særdeles høj ydeevne, en effektiv software og stor brugervenlighed ved redigering af billeder, lyd og video. Macbook er også meget stærke til grafisk arbejde. Apple lægger stor vægt på design og den æstetiske oplevelse, når du bruger deres produkter. Det gælder også Macbook Pro og Macbook Air. En vigtig egenskab ved Macbook er også, at de er lige effektive som familiens værktøj i dagligdagen og som din uundværlige computer på arbejdet. Macbook håndterer små og store opgaver til stor glæde for mange typer brugere. Alle Macbooks leveres med en stribe programmer, så du straks kan gå i gang med at skrive, regne, lave præsentationer, billeder, videoer, sende besked eller lave Face Time opkald. Programmernes særlige egenskab er en brugervenlighed som bygger på en intuitiv tilgang, hvor du ikke behøver at læse en manual, inden du går i gang. Styresystemet er det senest opdaterede OS X Yosemite. Macbook er udstyret med seneste Intel Processorer: Core i7, som giver en utrolig stor hastighed til både streaming og grafisk arbejde. Alle modeller har Face Time kamera i bredt format, som gør det muligt for modtageren at se alle omkring computeren. To stærke mikrofoner sørger for lyd i fin kvalitet. Det smukke slanke design er udført i en stærk aluminium. Tastaturet er baggrundsbelyst, så du altid kan se, hvad du skriver, uanset hvor du sidder. Lysets styrke reguleres automatisk efter omgivelserne.

Macbook Pro

Macbook Pro tilbydes i tre modeller: Med 13,3” skærm, med 13,3” Retinaskærm og med 15” Retinaskærm – alle skærme med LED-baggrundsbelysning. Retinaskærmen med det store antal pixels i opløsningen giver dig fantastiske muligheder for at retouchere billeder i HD-kvalitet og arbejde med grafik. Samtidig får du en knivskarp billedoplevelse, når du spiller eller ser film. Retinaskærmen har multitouch funktion, hvor du kan klikke, trykke, scrolle og swipe. Macbook Pro modellerne vejer mellem 1,57 kg og 2,02 kg, og de er kun mellem 1,8cm og 2,4 cm tynde. Deres batteritid ligger mellem 7 og 9 timer – almindeligvis nok til en arbejdsdag på internettet uden opladning,

Macbook Air

Macbook Air fås I to modeler: Med 11,6” skærm og med 13,3” skærm. Modellerne er ultra tynde med 1,72 cm, og vægten på de to modeller er hhv. 1,08 kg og 1,35 kg. Her er tale om de absolut slankeste og letteste computere i Apples sortiment. Macbook Air på 11,6” har en batteritid på op til 8 timer, mens den lidt større model har en batteritid på op til 12 timer. Det betyder, at du kan arbejde med computeren en hel arbejdsdag uden at skulle lade op – også selv om du ser film. Med Macbook Air får du desuden en række spændende funktioner som Flash lagring, Airport Time Capsule, Airport Extreme,Thonderbolt og USB 3 porte.

Sammenlign priser på macbook.