Playstation 3

 

Playstation 3

Det er efterhånden en del år siden, at verden blev introduceret til Sony’s første Playstation. Helt præcist blev den første Playstation lanceret i slutningen af år 1994. Siden da har Sony lanceret Playstation 2 og ikke mindst den succesfulde og seneste spillekonsol i Playstation-serien; Playstation 3.
Playstation-brandet er efterhånden kendt af utrolig mange mennesker hele verdenen over, hvilket ikke mindst er et resultat af spillekonsollernes høje kvalitet.

Playstation 3 er som nævnt Sony’s nyeste og, når man vurderer på parametre som hardware og ydeevne, ubetinget bedste spillekonsol. Spillekonsollen blev for første gang sat til salg i år 2006 og er siden blevet meget populær blandt de mange brugere.
Playstation 3 er siden lanceringen blevet modificeret og fås i dag i en smartere og tyndere udgave end den oprindelige Playstation 3. Ydermere har Sony introduceret Playstation Move, hvilket giver spillene en helt ny dimension. ”Bevægelse” kan man passende kalde denne dimension, idet Playstation Move tillader dig at deltage i spil gennem fysiske bevægelser.

Playstation 3 bidrager med underholdning, spænding og hygge, hvornår du end måtte have lyst til det. Uafhængigt af vejr og andre uforudsigelige faktorer vil Playstationen altid skabe den underholdning, du efterspørger. Tillader vejret eksempelvis ikke, at du kan spille fodbold med vennerne udendørs, så er det altid en mulighed at udfordre hinanden i et fodboldspil på Playstationen.

Der findes en lang række af forskellige spil til Playstation 3, hvorfor du altid vil kunne finde et spil, der falder i din smag. Spil til underholdning, spil til spænding, spil til hygge (og uhygge) - alle de stemningssituationer du kan forestille dig, findes der spil indenfor til Playstation 3.

Ønsker du en spillekonsol, der kan underholde i hverdagen med stribevis af interessante spil og som oven i købet kan bruges som filmafspiller, så er det en Playstation 3, du skal købe.

Sammenlign priser på Playstation 3.

Flere produkter under denne reklame

Pris

Mærke

Type

Mediatype

Videoopløsning

Harddiskstørrelse

Internet-kompatible

Wi-Fi

3D

HDMI

USB

USB-porte (total)

Digital optisk ud

Højde

Dybde

Bredde

Vægt

Sider: 1

Total antal sider: 1